Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τέλος οι τρισδιάστατες τηλεοράσεις από την αγορά

Η εποχή των 3D τηλεοράσεων φτάνει στο τέλος της αφού όπως φαίνεται οι χρήστες δεν αποδέχθηκαν την τεχνολογία αυτή κι έτσι τόσο η LG όσο κ...

Η εποχή των 3D τηλεοράσεων φτάνει στο τέλος της αφού όπως φαίνεται οι χρήστες δεν αποδέχθηκαν την τεχνολογία αυτή κι έτσι τόσο η LG όσο και η Sony ανακοίνωσαν οτι πλέον σταματούν την παραγωγή νέων μοντέλων.
Ο λόγος που οι 3D τηλεοράσεις σταματάνε να κυκλοφορούν είναι αρχικά οτι η τρισδιάστατη απεικόνιση δεν γνώρισε ποτέ ευρεία αποδοχή από τους καταναλωτές για χρήση στο σπίτι και πλέον το μία τηλεόραση αν υποστηρίζει ή όχι 3D δεν είναι βασικός παράγοντας για την αγορά της.
Έτσι πλέον όλες οι μεγάλες εταιρίες σταματάνε την παραγωγή νέων μοντέλων με 3D λειτουργίες και δίνουν βάρος σε άλλες τεχνολογίες είναι η 4Κ ανάλυση και το HDR  αφού όπως φαίνεται οι καταναλωτές ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο για το μέγεθος της τηλεόρασης την ποιότητα της εικόνας και του ήχου, προκειμένου να αγοράσουν μία νέα τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.