Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η ΕΡΤ στον απόλυτο προορισμό, τα Καλάβρυτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε η κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης με την δημοσιογράφο, Δήμητρα Αναργύρου, καταγράφοντας μερικές από τις μοναδικές ...

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε η κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης με την δημοσιογράφο, Δήμητρα Αναργύρου, καταγράφοντας μερικές από τις μοναδικές εικόνες, που χαρίζει ο τόπος μας, σε ένα εξαιρετικό ρεπορτάζ και το μοναδικό στην περίοδο του χιονιά που δεν παρουσίασε προβλήματα αλλά ομορφιές!  
Αξίζει να σημειωθεί οτι όλες τις ημέρες με τις πολλές χιονοπτώσεις, τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν ήταν πολύ λίγα, σε σχέση με άλλες, μη ορεινές περιοχές, με τα συνεργεία, Δήμου και Περιφέρειας να κάνουν συνεχής επεμβάσεις και με την συνδρομή της τοπικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικής να μην παρέχουν ασφάλεια στο πολίτη και στις μετακινήσεις.  
Ο απόλυτος προορισμός, τα Καλάβρυτα, που συνδυάζει, ιστορία, φύση και αναψυχή, στα... χειμωνιάτικα πλέον, αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών απ όλα τα μέρη της Ελλάδας. 
Στην κάμερα μίλησαν, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων. κ. Γιώργος Λαζουρά, ο βοηθός δημάρχου, Νίκος Μαγκαφάς, ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων κ. Κώστας Δαφαλιάς και ο διευθυντής του χιονοδρομικού κ. Λεωνίδας Σπυρόπουλος.
Δείτε τις εικόνες: 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.