Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΗΛΕΙΑ: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες (19-01-2017) το μεσημέρι στην Γαστούνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου,  ένας 38χρονος ημεδαπ...

Συνελήφθησαν, χθες (19-01-2017) το μεσημέρι στην Γαστούνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου,  ένας 38χρονος ημεδαπός και ένας 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, καθώς και  για παράβαση της νομοθεσίας περί εκρηκτικών μηχανισμών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο καταπολέμησης των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί  του  Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, εντόπισαν τον 38χρονο στις Θίνες Βαρθολομιού να οδηγεί αυτοκίνητο και σε έλεγχο που ενήργησαν στον ίδιο και στο όχημα του, βρήκαν και κατέσχεσαν μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη (17) γραμμάρια της ίδιας ουσίας, ενώ σε οικόπεδο του σε υπό κατασκευή οίκημα του 38χρονου, όπου διέμενε ο 22χρονος υπήκοος Βουλγαρίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη τρείς συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (633,3) γραμμαρίων, δύο αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί αποτελούμενοι από πυρίτιδα και πέτρες, καθώς και τέσσερις πυροκροτητές.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας και κρατούνται προκειμένου να οδηγηθούν στον Ανακριτή Αμαλιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.