HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Στα χέρια Θηροφυλάκων παράνομος κυνηγός στα Ζαχλωρίτικα

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 ο Θηροφύλακας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου με περιοχή ευθύνης του Κυνηγετικού Συλλόγου Αιγίου ...

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 ο Θηροφύλακας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου με περιοχή ευθύνης του Κυνηγετικού Συλλόγου Αιγίου σε συνεργασία με Θηροφύλακα του ΚΣ Αιγίου, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους εντόπισαν ένα άτομο στην περιοχή της Τ.Κ. Ζαχλωρίτικων να ασκεί θήρα δίχως να κατέχει την προβλεπόμενη άδεια. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το κυνηγετικό όπλο που έφερε τύπου καραμπίνα το οποίο ανήκε στον πατέρα του μπορούσε να δεχθεί περισσότερα των τριών φυσιγγίων.
Υπεβλήθη η σχετική μήνυση εναντίον του για παράνομη θήρα άνευ της προβλεπόμενης άδειας αλλά και για παράνομη θήρα με παραποιημένο κυνηγετικό όπλο καθώς επίσης εναντίον του κατόχου του κυνηγετικού όπλου, το οποίο κατασχέθηκε, για παραχώρηση όπλου σε άτομο μη εφοδιασμένο με άδεια θήρας, όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Νόμου περί Θήρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.