HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πράσινοι καμικάζοι στο ΣΕΦ έστειλαν τον ΠΑΟ στο τελικό

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, εντάσεις, συρράξεις, νεύρα, ο Παναθηναϊκός πήρε ένα σπουδαίο «διπλό» μέσα στο ΣΕΦ, κερδίζοντας τον Ολυμ...

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, εντάσεις, συρράξεις, νεύρα, ο Παναθηναϊκός πήρε ένα σπουδαίο «διπλό» μέσα στο ΣΕΦ, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό με 77-67, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Έτσι το «τριφύλλι» θα είναι αντίπαλος του Άρη στον μεγάλο τελικό, όπου θα διεκδικήσει τον 18ο τίτλο στο Κύπελλο Ελλάδας.
Με αυτή του τη νίκη, ο Παναθηναϊκός, έσπασε το σερί, που είχε χτίσει ο Ολυμπιακός, απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο του. Μέχρι και πριν το παιχνίδι μετρούσε 6-0 νίκες. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν έξι σερί ήττες (συμπεριλαμβανομένης και της σημερινής) από τους «πράσινους» στα ματς του Κυπέλλου.
Τρομερός ο Κέι Σι Ρίβερς, από πλευράς Παναθηναϊκός ο οποίος σταμάτησε στους 27 πόντους, ενώ άλλους 14 πρόσθεσε Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος έκανε την καλύτερη του εμφάνιση από την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα.
Τα δεκάλεπτα: 15-14, 28-29, 45-52, 67-77.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Γκριν 3 (1), Μπιρτς, Γιανγκ 6, Παπαπέτρου 5 (1), Σπανούλης 7 (1), Γουότερς 3 (1), Μιλουτίνοφ 2, Πρίντεζης 13, Παπανικολάου 4, Μάντζαρης 16 (3), Λοτζέσκι 8 (1). 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 11 (1), Ρίβερς 27 (2), Τζέιμς, 5 (1), Φώτσης, Φελντέιν 5 (1), Γκάμπριελ 14 (2), Τζεντίλε, Μπουρούσης 4, Καλάθης 11 (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.