HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ήττα για το Ολυμπιακό στο Μιλάνο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην πιο κακή του -αμυντική- βραδιά. Δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να εκμεταλλευτεί τις δεύτερες ευκαιρίες από τα ...

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην πιο κακή του -αμυντική- βραδιά. Δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να εκμεταλλευτεί τις δεύτερες ευκαιρίες από τα επιθετικά ριμπάουντ που πήρε, του εμφανίστηκε και από το πουθενά ο Πάσκολο με αποτέλεσμα να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το Μιλάνο ηττημένος από την Αρμάνι με 99-83.
Είναι η τρίτη φορά, που την πατάει έτσι ο Ολυμπιακός. Μετά την σκληρή εκτός έδρας ήττα από τη Γαλατασαράι και την εντός από την Μακάμπι, σήμερα ηττήθηκε και από την Αρμάνι, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων είχαν οι Ιταλοί, με τους Πάσκολο και Ματσβαν να σημειώνουν από 15 πόντους και τους Ντράγκιτς, ΜακΛιν και Σάντερς να προσθέτους 12 και 10 πόντους αντίστοιχα. Από την άλλη μεριά, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πρώτο σκόρερ τον Πρίντεζη με 16 πόντους, ενώ οι Παπανικολάου, Γκριν και Μπιρτς σημείωσαν 11 και 10 πόντους αντίστοιχα.
Μετά από αυτή την ήττα, οι «ερυθρόλευκοι» υποχώρησαν στο 13-6, γεγονός που τον απομακρύνει λίγο από την προνομιούχο δεύτερη θέση, στην οποία από σήμερα, βρίσκεται η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Από την άλλη μεριά οι Ιταλοί κοσμούν τον πάτο της βαθμολογίας με ρεκόρ 6-13.
Τα δεκάλεπτα: 15-21, 41-41, 67-61, 99-83.
ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (Ρέπεσα): ΜακΛέιν 10, Χίκμαν 2, Καλνιέτις 5 (1), Ραντούλιτσα 7, Ντράγκιτς (1), Μάτσβαν (1), Πάσκολο (1), Τσιντσαρίνι 7, Σάντερς 10, Σίμον 16 (2).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Γκριν 10 (2), Μπιρτς 11, Γιανγκ 4, Παπαπέτρου 5 (1), Σπανούλης 8, Γουότερς 4, Μιλουτίνοφ 5, Πρίντεζης 16 (2), Παπανικολάου 11 (1), Μάντζαρης 9 (3), Λοτζέσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.