HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Λαμπρή εκδήλωση του Συλλόγου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου  το Σάββατο το βράδυ 28 Ιανουαρίου 2017, ο Σύλλογος Σκεπαστού πραγματοποίησε εκδήλωση γ...

Στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου  το Σάββατο το βράδυ 28 Ιανουαρίου 2017, ο Σύλλογος Σκεπαστού πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. 
Την πίτα ευλόγησαν οι πατέρες Αθ. Τρυφωνόπουλος και Κων. Μητρόπουλος, οι οποίοι ευχήθηκαν καλή και ευλογημένη χρονιά και με επιτυχίες για το Σύλλογο. Ο Πατήρ Κων/νος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του έργου που επιτελεί ο Σύλλογος και ιδιαίτερα στη δυνατότητα δημιουργικής ενασχόλησης με το χορό, το θέατρο που δίνει ο Σύλλογος σε ενήλικες και κυρίως σε παιδιά. 
Με την εκδήλωση αυτή, η διοίκηση του συλλόγου θέλησε να δώσει την ευκαιρία στα μέλη του χορευτικού ομίλου, της θεατρικής ομάδας  και τις οικογένειές τους, αλλά και σε όλα τα μέλη του συλλόγου, συγχωριανούς και φίλους που στηρίζουν το σύλλογο  να βρεθούν μαζί, να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος, να συνομιλήσουν και να διασκεδάσουν. 
Μετά την κοπή της πίτας σε μια εορταστική ατμόσφαιρα ο Σύλλογος προσέφερε δωρεάν φαγητό, κρασί και αναψυκτικά σε διακόσια περίπου άτομα. Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τα τμήματα του χορευτικού ομίλου που ξεσήκωσαν τους παρισταμένους, ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη.  Το παραδοσιακό γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες. 
Το διοικητικό Συμβούλιο ευχήθηκε σε όλους Καλή και Δημιουργική Χρονιά, τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και τη συμμετοχή τους καθώς και όσοι συντέλεσαν με την προσφορά και τη βοήθειά τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης. 
Ο Σύλλογος επίσης ευχαριστεί θερμά την κ. Βούλα Μέμου για τις υπέροχες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες που η ίδια ετοίμασε και τις προσέφερε στο Σύλλογο. Τις πανέμορφες δημιουργίες της κ. Μέμου μοίρασε ο Άγιος Βασίλης στα μέλη του Χορευτικού Ομίλου στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που οργάνωσε ο Σύλλογος την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στο πολιτιστικό κέντρο.  



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.