Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: Εγκατέλειψε τα τρία μωρά για να ζήσει τον έρωτά της...

«Η σύντροφός μου με εγκατέλειψε πριν από έναν μήνα. Δεν ήμασταν παντρεμένοι και έφυγε για να βρει έναν άλλον άντρα στην Αθήνα. Πήρα τα π...

«Η σύντροφός μου με εγκατέλειψε πριν από έναν μήνα. Δεν ήμασταν παντρεμένοι και έφυγε για να βρει έναν άλλον άντρα στην Αθήνα. Πήρα τα παιδιά μας και τα άφησα στη μητέρα της με την ελπίδα ότι θα συγκινηθεί και θα γυρίσει πίσω».
Αυτά ισχυρίστηκε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πατέρας των τριών κοριτσιών, ηλικίας επτά μηνών, δύο και τριών ετών, τα οποία βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή εγκαταλελειμμένα σε δρόμο της αχαϊκής πρωτεύουσας, κοντά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.
Οι γονείς... 
Ο πατέρας είναι αλβανικής καταγωγής, γεννηθείς το 1991. Η μητέρα είναι επίσης αλβανικής καταγωγής γεννηθείσα το 1997. Διέμεναν μαζί στα Λεχαινά Ηλείας. Ο πατέρας των παιδιών παραμένει κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών καθώς δεν είχε νόμιμα χαρτιά παραμονής στη χώρα.
Η μητέρα αναζητείται, καθώς έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία της, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στην Ασφάλεια και η πεθερά του 26χρονου.
Ο 26χρονος εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, μαζί με τον δικηγόρο του.
Υποστηρίζει πως πριν από λίγο καιρό τον εγκατέλειψε η γυναίκα του και έμεινε ο ίδιος στο σπίτι στα Λεχαινά που διέμενε μαζί με τα τρία κορίτσια και ένα ακόμα παιδί που έχουν.
Τότε αποφάσισε πριν λιγες ημέρες να έρθει στην Πάτρα και να φέρει τα παιδιά στην πεθερά του που διαμένει εδώ ώστε να "πιέσει" όπως λέει ο ίδιος, τη γυναίκα του να επιστρέψει.
Γυρίζοντας στα Λεχαινά μετά από μία δύο ημέρες, είδε το θέμα στην τηλεόραση και αποφάσισε να έρθει να δει τι έχει συμβεί, υποστηρίζοντας, σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr, πως δεν τα εγκατέλειψε σε καμία περίπτωση.
Θαλπωρή στο Καραμανδάνειο 
Τα τρία παιδάκια έχουν βρει στέγη και τρυφερότητα στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο της Πάτρας, όπου φιλοξενούνται. Η περιπέτεια των τριών κοριτσιών ηλικίας τριών ετών, δύο ετών και επτά μηνών, έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα φιλοξενούνται στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο της Πάτρας σε δωμάτιο του νοσοκομείου, χωρίς την παρουσία άλλων παιδιών.
Μάλιστα, με απόφαση του εισαγγελέα Ανηλίκων τα παιδιά θα παραμείνουν προσωρινά στο νοσοκομείο, μέχρι να βρεθεί το ίδρυμα, στο οποίο θα φιλοξενηθούν.
Οι άνθρωποι του νοσοκομείου, γιατροί, νοσοκόμες και εργαζόμενοι, έχουν αγκαλιάσει τα παιδιά και προσπαθούν όπως μπορούν να κάνουν τα τρία κορίτσια, να αισθανθούν όσο καλύτερα γίνεται. Τα κορίτσια είναι καλά στην υγεία τους και έχουν καλή διάθεση.
Την ίδια ώρα είναι συγκινητική είναι η ανταπόκριση των Πατρινών, για τα τρία παιδιά.
Πολλοί ήταν αυτοί που επικοινώνησαν με το Νοσοκομείο και ενδιαφέρθηκαν ακόμη και να τα φιλοξενήσουν σπίτι τους, μέχρι να βρεθούν οι γονείς τους.
Άλλοι έστειλαν ρουχαλάκια και παιχνίδια στο νοσοκομείο για τα μικρά αγγελούδια. Μεταξύ αυτών που ενδιαφέρθηκαν ήταν και ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, ο οποίος επικοινώνησε με τους αρμόδιους του νοσοκομείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.