HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βαριά ήττα του Απόλλωνα από την ΑΕΚ

Βαριά ήττα με κακή εμφάνιση για τον Απόλλωνα Πάτρας από την ΑΕΚ με 88-69. Η ''Ένωση'' από το πρώτο δεκάλεπτο έχτισε μία ...

Βαριά ήττα με κακή εμφάνιση για τον Απόλλωνα Πάτρας από την ΑΕΚ με 88-69. Η ''Ένωση'' από το πρώτο δεκάλεπτο έχτισε μία διαφορά ασφαλείας την οποία στην υπόλοιπη διάρκεια όχι μόνο διατήρησε, αλλά και αύξησε. 
Ο Γιούρι Ζντοβτς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, εκτός του Μωραΐτη, με τον Γιώργο Τσαλμπούρη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να εντυπωσιάζει. Ο νεαρός σέντερ της ''Βασίλισσας'', σκόραρε σε κάτι λιγότερο από 20' 15 πόντους (6/8 διπ., 1/1 τριπ.), μάζεψε 2 ριμπάουντ, έκλεψε 1 φορά τη μπάλα, ενώ μοίρασε και 1 στοπ. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, με τον πλέι μέικερ των ''κιτρινόμαυρων'' να πετυχαίνει 18 πόντους, ενώ από πλευράς ηττημένων ξεχώρισε ο Δημήτρης Βεργίνης με 15.
Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και από νωρίς προηγήθηκε με 14-5. Οι φιλοξενούμενοι αδυνατούσαν να βρουν το δρόμο προς το καλάθι, με αποτέλεσμα η διαφορά γρήγορα να φτάσει σε διψήφιο νούμερο (21-7), με το δεκάλεπτο να βρίσκει τους γηπεδούχους στο +16 (30-14).
Στη δεύτερη περίοδο, με τον οργανωτή Ούκιτς να κάνει τα... πάντα στο παρκέ και τον Ντίξον να ''εκτελεί'', η ''Βασίλισσα'' εκτόξευσε τη διαφορά στο +18 (40-22). Οι Πατρινοί αντέδρασαν και με σερί 9-4 μείωσαν σε 44-31, με το ημίχρονο να βρίσκει την ΑΕΚ να προηγείται με 17 πόντους και τον κόσμο να χειροκροτά τον Γιούρι Ζντοβτς και τους παίκτες του.
Στην επανάληψη, δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα, με τον τεχνικό της ''Ένωσης'' να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά (Τσαλμπούρης, Χαριτόπουλος). Η διαφορά έφτασε και τους 20 πόντους (58-38), ενώ οι ''μελανόλευκοι'' έκαναν την τελευταία τους προσπάθεια για να ξαναμπούν στο παιχνίδι στην τελευταία περίοδο μειώνοντας σε 71-59, χωρίς να μπορέσουν να απειλήσουν περαιτέρω.
ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 88-69
Τα δεκάλεπτα: 30-14, 50-33, 69-40, 88-69.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.