Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι Αγρότες - Τρίωρος αποκλεισμός της Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου

Παραμένουν στα μπλόκα των εθνικών οδών Πατρών- Αθηνών και Πατρών- Πύργου, οι αγρότες της Αχαΐας και της Ηλείας, οι οποίοι δηλώνουν αποφα...

Παραμένουν στα μπλόκα των εθνικών οδών Πατρών- Αθηνών και Πατρών- Πύργου, οι αγρότες της Αχαΐας και της Ηλείας, οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Κλείνει και πάλι η Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου
Με τρίωρους πλέον αποκλεισμούς συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Αιγιάλειας. Ο αποκλεισμός της Εθνικής Οδού Πατρών - Κορίνθου θα είναι από σήμερα Κυριακή 29/1 και κάθε απόγευμα από τις 17:00 έως τις 20:00. Για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, σχεδιάζουν και αποκλεισμούς δημοσίων υπηρεσιών στην Αιγιάλεια. 
Να σημειώσουμε οτι οι αγρότες της δυτικής Αχαΐας, ανέστειλαν προς το παρών τις κινητοποιήσεις τους.
Στην Ηλεία
Στην Ηλεία, οι αγρότες παραμένουν στην εθνική οδό Πατρών- Πύργου και συγκεκριμένα στο Λατίφι. Σήμερα Κυριακή στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν νέα σύσκεψη στα Λεχαινά, για να καθορίσουν την στάση τους από εδώ και πέρα.
Στην Εθνική Αθηνών - Θεσσαλονίκης 
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες με το μπλόκο στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος της Νίκαιας να παραμένει κλειστό επ' αόριστον.
Τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα έχουν παρατάξει αγρότες από τη Λάρισα, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα, οι οποίοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις μετά το κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων και κρατούν κλειστή επ' αόριστον την Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στη Νίκαια, στο ρεύμα προς Αθήνα.
Σήμερα γίνεται προσπάθεια από την Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων να φτάσουν και άλλα τρακτέρ στο σημείο, ώστε να ενισχυθεί το μπλόκο, ενώ αύριο αναμένεται να καταφθάσουν και άλλοι αγρότες από την Καρδίτσα και τα Φάρσαλα.
Οι αγρότες του μπλόκου προσανατολίζονται σε σύσκεψη σήμερα το απόγευμα, με στόχο να καθορίσουν την εξέλιξη και τις μορφές των κινητοποιήσεων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.