HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παράταση γα την υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες

Σε παράταση της υποβολής των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης θα προχωρήσει σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση με τροπολογία που θα κατα...

Σε παράταση της υποβολής των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης θα προχωρήσει σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση με τροπολογία που θα κατατεθεί στην Βουλή την ερχόμενη Πέμπτη. 
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν οτι ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ενημέρωσε τα μέλη της Διάσκεψης των προέδρων της Βουλής που συνεδριάζει αυτή την ώρα πως μετά απο προσφυγή των δικαστών και αιτήματα άλλων υπόχρεων όπως οι ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών το υπουργείο Δικαιοσύνης θα παρατείνει την διαδικασία κατά δύο μήνες. 
Με τα σημερινά ισχύοντα η προθεσμία υποβολής δηλώσεων πόθεν έσχες λήγει στις 15 Ιανουαρίου του 2017. Με την ψήφιση της τροπολογίας, η προθεσμία υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης που γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.pothen.gr αναμένεται να παραταθεί μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.