HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΕΙΡΕΣ: Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Σειραίων

Σε εορταστική ατμόσφαιρα και ιδιαίτερα θερμό και εγκάρδιο κλίμα ο Σύλλογος Σειραίων πραγματοποίησε την τακτική Γενική Συνέλευση του, την...

Σε εορταστική ατμόσφαιρα και ιδιαίτερα θερμό και εγκάρδιο κλίμα ο Σύλλογος Σειραίων πραγματοποίησε την τακτική Γενική Συνέλευση του, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017,  στην αίθουσα του συλλόγου στον Άγιο Βασίλειο Σειρών.
Η συνέλευση ξεκίνησε με την ομόφωνη εκλογή του κ. Γεωργίου Μουγκοπέτρου , ως προέδρου της Γ.Σ. και της κ. Μαρίας Τσιρώνη ως Γραμματέα.
Μετά τους καθιερωμένους χαιρετισμούς έγινε ο απολογισμός πεπραγμένων από την απερχόμενη πρόεδρο, κ. Δήμητρα Κωνσταντινίδη, η οποία είχε πραγματικά την πρόθεση να είναι απερχόμενη, έκανε απολογισμό της θητείας του συλλόγου από το 2000 που ανέλαβε την προεδρία του, με τα εκάστοτε Διοικητικά συμβούλια. Ενδεικτικά ανέφερε την κατασκευή των δύο γηπέδων μπάσκετ και ποδοσφαίρου 5χ5 και την κατασκευή της αίθουσας στον Άγιο Βασίλειο και τον εξοπλισμό της για την εξυπηρέτηση πλέον των 150 ατόμων. Την επισκευή με ενέργειες του συλλόγου του Δημοτικού Σχολείου Σειρών, και τον εξοπλισμό της ως αίθουσα εκδηλώσεων. Πολλά ακόμη  μικροέργα και πλήθος εκδηλώσεων. Μετά και τον οικονομικό  απολογισμό από τον πρόεδρο της εξελεκτικής επιτροπής κ. Μουγκοπέτρο, η Γενική Συνέλευση ομόφωνα, πρότεινε και εξέλεξε εκ νέου το απερχόμενο στην πλειοψηφία του Δ.Σ θεωρώντας το ως το πλέον αξιόλογο,  επιτυχημένο και ικανότατο να συνεχίσει το έργο του συλλόγου μας. Στη συνέχεια εξέλεξε 5μελή επιτροπή από μονίμους κατοίκους του χωριού σύμφωνα με το καταστατικό μας,  η οποία θα συνεδριάζει με το Δ.Σ.  και θα αποφασίζουν από κοινού για τις δραστηριότητες του συλλόγου.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας μετά και τη συγκρότησή του σε σώμα στην συνεδρίασή του στις 10-01-2017,έχει ως ακολούθως¨
➤Δήμητρα Κωνσταντινίδη Πρόεδρος
➤Κωνσταντίνος Μουγκοπέτρος Αντιπρόεδρος
➤Γιώτα Παυλοπούλου Γ. Γραμματέας
➤Χριστόφορος Μπίρμπας Ταμίας
➤Ντόρα Ζαφειροπούλου  Μέλος
➤Μαρία Μουγκού  Μέλος
➤Γιάννης Παναγιωτακόπουλος Μέλος
Αναπληρωματικά μέλη
➤Βασίλης Γεωργακόπουλος
➤Διονύσιος Μαχαίρας

Η πενταμελής επιτροπή
➤Βασιλική Βασιλακοπούλου –Μαχαίρα
➤Ευγενία Γεωργοπούλου- Μουγκοπέτρου
➤Ελευθερία  Πετρογιάννη-Μπέκιου
➤Αργύρης Ασημακόπουλος
➤Στέλλα Τσούνη – Σταυροπούλου
Η πρόεδρος ευχαριστεί τα απερχόμενα μέλη και καλωσορίζει τα νέα καθώς και την επιτροπή και εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του συλλόγου.
Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών της Γενικής συνέλευσης ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την πίτα ευλόγησαν ο αρχιερατικός πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Μπαμπίλης και ο ιερέας του χωριού μας π. Δημήτριος Γιούτσος.
Το φλουρί το οποίο αντιστοιχούσε σε ένα τάμπλετ προσφορά του συλλόγου κέρδισε η κ. Γιώτα Σκαρπέλου.
Ακολούθησε φαγητό και διασκέδαση μέχρι τις πρωϊνές ώρες με τη μουσική επιμέλεια όπως πάντα του Ανδρέα Μπέκιου.
Ο σύλλογος ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν για την επιτυχία της εκδήλωσης με τις προσφορές τους ή τη βοήθειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.