HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μπλόκα αγροτών - Που και πότε θα κλείσουν οι δρόμοι σε Αχαΐα - Ηλεία

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, με αποκλεισμούς εθνικών δρόμων και κεντρικών αρτηριών. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ Στο Αίγιο, τα μέλη τ...

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, με αποκλεισμούς εθνικών δρόμων και κεντρικών αρτηριών.
ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ
Στο Αίγιο, τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου «Μπακόπουλος-Ντρίνιας», συνεχίζουν τον τρίωρο αποκλεισμό της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος των βενζινάδικων, στο Αίγιο, καθημερινά από τις 6 έως τις 9 το βράδυ. Αναμένεται ακόμα να ληφθούν αποφάσεις και για άλλες κινητοποιήσεις, όπως είναι για παράδειγμα ο αποκλεισμός υπηρεσιών.
ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ 
Οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας αποφάσισαν σε γενική συνέλευσή τους χθες Κυριακή 29/1, επανέλθουν στους δρόμους με τα την προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων τους τις προηγούμενες ημέρες. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε και που θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό της Εθνικής Πατρών - Πύργου.
ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ
Συνεχίζουν και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Ηλείας. Έτσι σήμερα θα αποκλείσουν και πάλι την ΕΟ Πατρών - Πύργου στο ύψος του Λατιφίου από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι. Παράλληλα εκπρόσωποι των αγροτών μαζί με τα τρακτέρ τους θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση των μαθητών της Αμαλιάδας στους δρόμους της πόλης. Την Τετάρτη το πρόγραμμα γίνεται ακόμα πιο «βαρύ». Πριν τον αποκλεισμό της εθνικής οδού, οι αγρότες θα πραγματοποιήσουν στις 11 το πρωί συλλαλητήριο στην πλατεία ΟΤΕ στον Πύργο για να διαμαρτυρηθούν για το θέμα των δασικών χαρτών. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η δράση θα μεταβούν στο Λατίφι, για δίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού. Ομοίως και την Παρασκευή θα γίνει δίωρος αποκλεισμός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.