HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε δίωρο αποκλεισμό της εθνικής προχωρούν οι αγρότες από Τρίτη μέχρι Πέμπτη

Απόφαση για καθημερινές κινητοποιήσεις και δίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών-Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου, πήραν τα μέλη του αγρο...

Απόφαση για καθημερινές κινητοποιήσεις και δίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών-Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου, πήραν τα μέλη του αγροτικού συλλόγου Αιγίου.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Γιάννης Μποδιώτης, «από σήμερα Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη, θα αποκλείουμε την εθνική οδό  και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας της Πατρών - Κορίνθου με τα αγροτικά τους μηχανήματα στο ύψος του Αιγίου (στα βενζινάδικα), από τις 17:00 έως και τις 19:00 και στην συνέχεια θα ληφθούν νέες αποφάσεις».
Στο μεταξύ, με αφορμή την σημερινή έναρξη των κινητοποιήσεων, ο κ. Μποδιώτης εξέφρασε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ την ικανοποίησή του για την συμμετοχή των αγροτών, διατυπώνοντας παράλληλα την εκτίμηση ότι «τις επόμενες ημέρες θα συμμετέχουν όλο και περισσότεροι αγρότες».
Στην Ηλεία, η ομοσπονδία αγροτικών συλλόγων έχει απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση σήμερα στη θέση Λατίφι Αμαλιάδας, που βρίσκεται στη διασταύρωση με την εθνική οδό Πατρών - Πύργου και ήδη τα τρακτέρ βρίσκονται εκεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.