HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο μπλόκο του Αιγίου ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

Το μπλόκο του Αιγίου επισκέφθηκε απόψε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας γυρνώντας από τα Γιάννενα, όπου μίλησε σε πολιτική συγκ...

Το μπλόκο του Αιγίου επισκέφθηκε απόψε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας γυρνώντας από τα Γιάννενα, όπου μίλησε σε πολιτική συγκέντρωση.
Ο Γιάννης Μποδιώτης, Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου «Μπακόπουλος-Ντρινιάς» ενημέρωσε τον Δ. Κουτσούμπα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίοι αγρότες της περιοχής -κυρίως σταφιδοπαραγωγοί- εξαιτίας της πολιτικής που εφαρμόζεται και κυριολεκτικά τους αφανίζει.
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στους συγκεντρωμένους αγρότες παρουσίασε τις θέσεις του Κόμματος ενώ εξέφρασε τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στα δίκαια αιτήματά τους και στον αγώνα τους. 
Απόψε στο πλευρό των αγροτών βρέθηκαν και οι συνταξιούχοι της περιοχής σε ένδειξη αλληλεγγύης και συγκεκριμένα οι Σύλλογοι Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιγίου, Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας. 
Οι αγρότες έχουν προχωρήσει σε συμβολικό αποκλεισμό της νέας Εθνικής Οδού μέχρι τις 9.30 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.