HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ: Έχασε και μπαίνει σε περιπέτειες (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Απόλλωνα Πατρών, στον αγώνα που έδωσε με τα Τρίκαλα στο γήπεδο της Περιβόλας, στην Πάτρα. Ο Απόλλωνας ξεκ...

Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Απόλλωνα Πατρών, στον αγώνα που έδωσε με τα Τρίκαλα στο γήπεδο της Περιβόλας, στην Πάτρα. Ο Απόλλωνας ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και στο 3’ ήταν μπροστά με +8 (8-0), αλλά τα Τρίκαλα αντέδρασαν και ένα λεπτό πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου μείωσαν στο -2 (17-15) και το δεκάλεπτο έκλεισε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 23-17.
Στη δεύτερη περίοδο, η ομάδα του Σκουρτόπουλου μπήκε πάλι δυνατά στο παρκέ, αλλά οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρίσκονται σε καλό φεγγάρι ροκάνισαν τη διαφορά και στο 15’ ήταν μπροστά με +3 (28-31). Αλλά, η ομάδα της Πάτρας με δύο συνεχόμενα τρίποντα του Χίκεϊ και του Βεργίνη πήραν κεφάλι στο σκορ (35-33) στο 18’ για να κλείσει το ημίχρονο στο 36-35, υπέρ του Απόλλωνα.
Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη μπήκε δυνατά και με οδηγούς τους Κάφεϊ και Μπάρλοου ανέβασαν τη διαφορά στο +9 (38-47) στο 23’. Ο Απόλλωνας έπρεπε να αντιδράσει και το πέτυχε, φτάνοντας στο δύο λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου στο -4 (50-54) και το δεκάλεπτο έκλεισε στο +3 για τα Τρίκαλα (54-57).
Ο Χίκεϊ του Απόλλωνα με εκπληκτικό παιχνίδι κράταγε την ομάδα του στην διεκδίκηση της νίκης, αλλά οι Θεσσαλοί με Κάφεϊ και Μανολόπουλο διεκδικούσαν τη νίκη με αξιώσεις.
Η τελευταία περίοδος ήταν δραματική με τα Τρίκαλα να διατηρούν τη μικρή διαφορά και τους γηπεδούχους να ακολουθούν. Στα μέσα της 4ης περιόδου, ο Κάφεϊ έκανε το 65-61 για την ομάδα του για το τελικό 68-73.
Τα δεκάλεπτα: 23- 17, 13 -18, 18-  22, 14 -16.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.