HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Τα Νεζεροχώρια Αχαΐας» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών

Mε θέμα: «Τα Νεζεροχώρια Αχαΐας» θα μιλήσει ο Φιλόλογος Καθηγητής και Συγγραφέας, τακτικό μέλος της Εταιρείας Λογοτεχνών, Σπύρος Γκουρβ...

Mε θέμα: «Τα Νεζεροχώρια Αχαΐας» θα μιλήσει ο Φιλόλογος Καθηγητής και Συγγραφέας, τακτικό μέλος της Εταιρείας Λογοτεχνών, Σπύρος Γκουρβέλος την προσεχή Δευτέρα 16η Ιανουαρίου και ώρα 7μ.μ. στο Αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών.
Η ομιλία του κ. Γκουρβέλου έχει προγραμματισθεί από την Εταιρεία Λογοτεχνών και περιλαμβάνεται στον κύκλο των ομιλιών των Φιλολογικών βραδινών που γίνονται και φέτος με τη συνεργασία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης-Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων κάθε Δευτέρα απόγευμα στις 7 μ.μ. στο Αναγνωστήριό της.
Η ομιλία αυτή είναι η πρώτη που θα πραγματοποιήσει ο γνωστός Καθηγητής και συγγραφέας από το βήμα της Εταιρείας Λογοτεχνών, ενώ το θέμα της, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μια και μεταξύ των έργων του, που έχουν κυκλοφορήσει, περιλαμβάνεται και μια μελέτη του για τα Νεζεροχώρια της Αχαΐας.
Συνεπώς η ομιλία του αποτελεί προϊόν εξονυχιστικής μελέτης και έρευνας. 
΄Έτσι η ομιλία του, αποκτά ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον κυρίως μεταξύ των καταγόμενων από αυτή την ευρύτερη περιοχή της Αχαΐες, αλλά και για τους φιλίστορες συμπολίτες ακροατές των Φιλολογικών Βραδινών. 
Τον ομιλητή θα παρουσιάσει και θα συντονίσει την εκδήλωση, ο πρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών Λεωνίδας Μαργαρίτης.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.