Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ιάσων Φωτήλας: Πότε θα ολοκληρωθεί η μελέτη αντιπλημμυρικών έργων στην Αχαΐα;

Στην ολοκλήρωση της μελέτης αντιπλημμυρικών έργων στην Ολυμπία Οδό επανέρχεται με ερώτησή του προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Περιβάλ...

Στην ολοκλήρωση της μελέτης αντιπλημμυρικών έργων στην Ολυμπία Οδό επανέρχεται με ερώτησή του προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Περιβάλλοντος ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας. 
Στην ερώτησή του τονίζει: "Ενώ υπάρχουν αρμόδιες υπηρεσίες για την αξιολόγηση και διαχείριση των κινδύνων πλημμύρας και έχει ανατεθεί στη Γενική Γραμματεία Υδάτων η εκπόνηση της μελέτης «Σχέδια Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας λεκανών Απορροής Ποταμών των υδατικών Διαμερισμάτων Δυτικής, Βόρειας και Ανατολικής Πελοποννήσου και Κρήτης», μέχρι σήμερα το πρόβλημα δε φαίνεται να λύνεται. Για το λόγο αυτό ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί εάν έχουν προχωρήσει σε κάποιες προσωρινές λύσεις, πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί η μελέτη της Γενικής Γραμματείας Υδάτων καθώς και ποιος είναι ο περισσότερο αρμόδιος φορέας να αναλάβει την άμεση υλοποίηση των έργων και με ποιο χρονοδιάγραμμα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.