HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μεγάλη νίκη για τον Παναιγιάλειο

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνοδεύτηκε η επιστροφή τού Δημήτρη Σπανού έπειτα από έξι χρόνια στα… «πάτρια εδάφη», καθώς ο Παναιγιάλειος...

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνοδεύτηκε η επιστροφή τού Δημήτρη Σπανού έπειτα από έξι χρόνια στα… «πάτρια εδάφη», καθώς ο Παναιγιάλειος σήμερα, έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση, «εκθρόνισε» από την κορυφή την μέχρι προ ολίγων ωρών πρωτοπόρο Λαμία, επικρατώντας με 1-0, χάρη σε ένα απίστευτο γκολ που πέτυχε ο Τσιλιγκίρης στο 59΄ με φοβερό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή!
Η σημερινή νίκη ήταν η δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα για τον Παναιγιάλειο και πανηγυρίστηκε τόσο από τους ποδοσφαιριστές μας όσο και από τους 500 περίπου φιλάθλους μας που βρέθηκαν σήμερα στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, προκειμένου να βοηθήσουν, ο καθένας με τον τρόπο του, σε αυτό το «νέο ξεκίνημα» της ομάδας! Μια ομάδα που στα τέσσερα συνολικά εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει φέτος μετρά 2 νίκες και δύο ισοπαλίες, χωρίς ακόμα να έχει δεχτεί ούτε ένα γκολ, τείνοντας να γίνει το… φόβητρο των πρωτοπόρων, καθώς η «Μαύρη Θύελλα» ήταν εκείνη που υπέταξε στην τέταρτη αγωνιστική τον έως τότε αήττητο Αγροτικό Αστέρα, η «Μαύρη Θύελλα» είναι εκείνη που σήμερα κέρδισε απολύτως δίκαια τη Λαμία, η οποία στα επτά πρώτα παιχνίδια δεν είχε δει να παραβιάζεται η εστία της…
Το παιχνίδι στα πρώτα του λεπτά ήταν αναγνωριστικό, με τη Λαμία να επιδεικνύει μεγαλύτερη διάθεση για να εκδηλώσει επίθεση, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να δημιουργήσει κάποια καλή φάση στην εστία του Στρέζου. Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε μέχρι το ημίωρο, καθώς από το σημείο εκείνο οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και να γίνονται πιο επιθετικοί, χάνοντας μάλιστα δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν. Αρχικά με τον Φερφελή στο 29΄, ο οποίος μετά την πάσα του Καραγιάννη, βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Στρέζο, αλλά το πλασέ του βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε και η δεύτερη ευκαιρία για τη Λαμία, όμως ο «μελανόλευκος» τερματοφύλακας έδειξε τα αντανακλαστικά του, αποκρούοντας εντυπωσιακά το σουτ τού Καραγιάννη, που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών μας.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο. Με δυνατές μονομαχίες και μαρκαρίσματα, που είχαν ως αποτέλεσμα αρκετές στημένες μπάλες, οι οποίες όμως περνούσαν ανεκμετάλλευτες. Όχι όμως και εκείνη που κέρδισαν στο 59΄ οι παίκτες μας έξω από την περιοχή και που έμελλε να «σημαδέψει» τη σημερινή αναμέτρηση: Εκτέλεση φάουλ του Μπούζα έξω από την περιοχή και δεξιά όπως επιτίθεται ο Παναιγιάλειος, άσχημο διώξιμο από τους αμυντικούς και η μπάλα «στρώνεται» στον Τσιλιγκίρη που πιάνει ένα ασύλληπτο σουτ και την στέλνει στο δεξί «παραθυράκι» τού Τζενάμο, ο οποίος πετάχτηκε χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι ουσιαστικό…
Από κει και πέρα, όλοι περίμεναν την αντίδραση των παικτών του Μπάμπη Τεννέ, η οποία δεν ήρθε τελικά, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν στο 82΄ μια ακόμα ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, αλλά η κεφαλιά του Αναστασιάδη (έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αυγενικού) πέρασε πολύ ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι τού Στρέζου.
Το τελικό σφύριγμα του κ. Πουλημά βρήκε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές να γίνονται ένα «κουβάρι» στη σέντρα του γηπέδου και τους φιλάθλους να αποθεώνουν τους «μελανόλευκους» όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για την συνολική τους προσπάθεια, καθώς απέναντί τους είχαν μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και που διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας!

Παναιγιάλειος (Σπανός): Στρέζος, Ρότα, Βλάχος, Ντέμο, Τσιλιγκίρης, Καζναφέρης, Στίκας, Μπούζας, Κατίδης (62' Μωυσίδης), Κρητικός, Σκαρτσίλας. 
Λαμία (Τεννές): Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου (46' Πεταυράκης), Αναστασιάδης, Κοτσώνης (74' Αυγενικού), Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης (68' Τσούκαλος), Βάντερσον, Φερφελής. 
Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας) 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.