HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Της... ισοπαλίας στην Σούπερ Λίγκα - Όλα τα αποτελέσματα και τα επίσημα στιγμιότυπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ματς στα «Πηγάδια» χάλασε από το πρώτο πεντάλεπτο όταν σε μία αντεπίθεση της Ξάνθης πιάστηκε στον ύπνο η άμυνα της ΑΕΚ, ο Γκάλο κυνήγ...

Το ματς στα «Πηγάδια» χάλασε από το πρώτο πεντάλεπτο όταν σε μία αντεπίθεση της Ξάνθης πιάστηκε στον ύπνο η άμυνα της ΑΕΚ, ο Γκάλο κυνήγησε τον Λουσέρο που βγήκε απέναντι στον Μπάρκα, τον τράβηξε λίγο πριν μπει στην περιοχή έχοντας ως αποτέλεσμα ο διαιτητής, Ιωάννης Παπαδόπουλος, να τον αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Σε ένα ματς με που η ΑΕΚ έπαιζε με 10 παίκτες από το 6’ κατάφερε τουλάχιστον να μην αφήσει και τους τρείς βαθμούς στα «Πηγάδια», πιστοποιώντας την συνεχώς ανοδική πορεία της με τον Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία.
Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Γουάλας, Λάζιτς, Λισγάρας, Καμαρά

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Ντίντακ, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Πατίτο, Μάνταλος,Πέκχαρτ

Μοίρασε τον βαθμό ο... Ρέντζας
Με τον Βασίλη Ρέντζα πρωταγωνιστή της συνάντησης, αφού σημείωσε και τα δύο τέρματα, Ηρακλής και Λάρισα μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο «Καυτανζόγλειο», στο πρώτο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο ξεκίνημα και κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ στο 10ο λεπτό με τον ακραίο αμυντικό τους, όταν ύστερα από διαδοχικά κόρνερ και αφού πέρασε τον Σαραμαντά, νίκησε τον Χουάντερσον. Στο 43΄ ήταν ο ίδιος παίκτης που σκόραρε εκ νέου, αλλά σε λάθος εστία. Ο Γροντής θέλησε να βρει τον Μοντέιρο, ο Ρέντζας προσπάθησε να αποκρούσει σε κόρνερ αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ισοπαλία και στην Αρκαδία
Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι στην Τρίπολη, Αστέρας και Πανιώνιος έμειναν ισόπαλοι με σκορ 1-1 για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο νεαρός τερματοφύλακας του Πανιωνίου όμως δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν από την άσπρη βούλα. Ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι στο 43΄και ο Μάσα που ανέλαβε την εκτέλεση ευστόχησε από τα... 11 μέτρα για το 1-0. Στο 46’ Ο Ταπόκο με την είσοδο του στο ματς, έκανε το κοντινό σουτ και ισοφάρισε σε 1-1 για τον Πανιώνιο.
Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Μπέρτος, Χαμντανί, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς, Στανισάβλιεβιτς, Μάσα, Φαρίνια, Μανιάς.
Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Β. Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Μασούντ, Φούντας, Μασούρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.