HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σημαντική η συμβολή της Πυροσβεστικής στην κακοκαιρία - Μια επέμμβαση στα Καλάβρυτα

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων το τελευταίο 24ωρο, η Πυροσβεστική παρείχε βοήθεια, στα Καλάβρυτα, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών,...

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων το τελευταίο 24ωρο, η Πυροσβεστική παρείχε βοήθεια, στα Καλάβρυτα, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών,  στα Τρίκαλα Κορινθίας, στην Εύβοια, στη Σκόπελο, στην Ορεστιάδα, στη Χαλκιδική και στην Αττική.   
Αναλυτικότερα, η Πυροσβεστική συνέδραμε με τις δυνάμεις της:
Στα Καλάβρυτα με δύο συνεργεία και τέσσερεις πυροσβεστικούς υπαλλήλους πραγματοποίησε μεταφορά εννέα ατόμων από ακινητοποιημένα οχήματα σε ασφαλή σημεία.
Στην Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών από το 150ο χλμ έως το 175ο χλμ έλαβε μέρος με 26 συνεργεία και 60 πυροσβεστικούς υπαλλήλους πραγματοποιώντας συνολικά την μεταφορά 90 ατόμων από ακινητοποιημένα οχήματα σε ασφαλή σημεία.
Στα Τρίκαλα Κορινθίας μετέφερε σε ασφαλές σημείο τέσσερα άτομα από ακινητοποιημένο Ε.Ι.Χ. όχημα.
Στην Εύβοια με τέσσερα συνεργεία και οκτώ πυροσβεστικούς υπαλλήλους πραγματοποίησε τη μεταφορά έξι ατόμων σε ασφαλή σημεία και τέσσερεις διακομιδές ασθενών από την περιοχή της Κύμης, ενώ από την περιοχή Άγιος Δημήτριος Καρύστου μεταφέρθηκαν από ακινητοποιημένα οχήματα σε ασφαλή σημεία επτά άτομα.
Στη Σκόπελο με πέντε πυροσβεστικούς υπαλλήλους και δύο οχήματα μετέφερε 16 άτομα σε ασφαλή σημεία.
Στην Αττική και συγκεκριμένα στην περιοχή της παραλίας Βαρνάβα μετέφερε τρία άτομα σε ασφαλές σημείο, καθώς επίσης και στην περιοχή της λίμνης Μαραθώνα άλλα δύο άτομα, λόγω ακινητοποίησης των οχημάτων τους.
Στον οικισμό Ριζίων του Δήμου Ορεστιάδας στο νομό Έβρου μετέφερε σε ασφαλές σημείο τέσσερα άτομα λόγω ακινητοποίησης του οχήματός τους.
Στην Τ.Κ. Ταξιάρχη του Δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής μετέφερε σε ασφαλές σημείο τέσσερα άτομα λόγω ακινητοποίησης του οχήματός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.