HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Δεν... σταματιέται αυτή η ομάδα!

Σημαντική νίκη κατάφερε να πετύχει η Παναχαϊκή στον αγώνα που έδωσε την Κυριακή, στο γήπεδο της, κόντρα στην Ερμιονίδα. Η Αχαιοί κέρδισα...

Σημαντική νίκη κατάφερε να πετύχει η Παναχαϊκή στον αγώνα που έδωσε την Κυριακή, στο γήπεδο της, κόντρα στην Ερμιονίδα.
Η Αχαιοί κέρδισαν με 2-0, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Στο 58’ ο Ευθυμιάδης άνοιξε το σκορ μετά από σέντρα του Φωτάκη, ενώ την νίκη κλείδωσε στο 82’ ο Σιαλμάς που έγραψε το τελικό 2-0 μετά από όμορφη πάσα του Γκίνο.
Η Παναχαϊκή έχασε και αρκετές ακόμα ευκαιρίες για επιπλέον τέρματα. Οι κορυφαίες από αυτές ήταν του Μωραίτη στο 55’, του Μπιτσάκου στο 56’, του Στεργίδη στο 67’, του Ελευθεριάδη στο 68’ και του Φωτάκη στο 73’. Από την πλευρά της η Ερμιονίδα έχασε καλή ευκαιρία με τον Τσόφλια στο 38’.
Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Αδαμόπουλος, Μπιτσάκος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Στεργίδης, Φωτάκης (89’ Κωνσταντινίδης) , Ελευθεριάδης, Αργυρόπουλος (61’ Γκίνο), Μωραΐτης (54’ Σιαλμάς)
Ερμιονίδα (Στάικος): Πονηρός, Σκεντεράι, Σαμαράς, Τζιέρης, Νώτης (89’ Μπούρας), Κιοσές, Παλαιοπάνος, Παπαϊωάννου, Τσόφλιος, Σελμανάι (83’ Σχοινάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.