HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Οι Αστυνομικοί έκοψαν την πίτα τους (ΦΩΤΟ)

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείο "Αστήρ" της Πάτρας η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Α...

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείο "Αστήρ" της Πάτρας η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφ.Δυτικής Ελλάδας, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας και πρώην Ε.Χ. Αχαΐας, η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Αχαΐας και ο Σύλλογος Πολιτικού Προσωπικού και Υ.Δ.Τ. και Π.Π. Ν/Δ Ελλάδας, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν με τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος πρώην πρόεδρος της Ένωσης και πρώην Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων καθώς και ο Γιάννης Ταπεινός πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, για την προσφορά τους στο Αστυνομικό Συνδικαλιστικό κίνημα. 
Παράλληλα βραβεύτηκαν 45 παιδιά αστυνομικών που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, με σχετικό έπαινο ενώ τους προσφέρθηκε και ένα τάμπλετ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.