Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑ: Αρχαιρεσίες και κοπή πίτας για τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, σύμφωνα με όσα προβλέπει το καταστατικό του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΕΝ...

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, σύμφωνα με όσα προβλέπει το καταστατικό του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ, θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και λοιπών οργάνων για την περίοδο 2017-2019, μέσα στα πλαίσια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα ξεκινήσει στις 5:30 μμ. ακριβώς, στην αίθουσα δεξιώσεων στο κέντρο ‘’Μπαλκόνι’’ της Χαλανδρίτσας.
Θέματα Ημερήσιας Διάταξης: 1) Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός, 2) Τιμητικές Διακρίσεις, 3) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου 13μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής. 
Κατόπιν αυτού καλούνται τα τακτικά μέλη του Συλλόγου, που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα, να καταθέσουν τις αιτήσεις των ή ηλεκτρονικά στο email: ygeia_perib_chala@yahoo.com του Συλλόγου ή ιδιοχείρως στα μέλη του ΔΣ πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης. 
Επίσης στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία θα αρχίσει στις 6:30 μμ ακριβώς.
Προσκαλούνται οι φορείς της τοπικής Εκκλησίας, της τοπικής Αυτοδιοίκησης, των τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων, οι εκπρόσωποι των Υπηρεσιών καθώς και τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου να παρευρεθούν στην εκδήλωση του Συλλόγου.
Δια το Δ.Σ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
5:30 μμ.Χαιρετισμός Προέδρου – Έναρξη Γενικής Συνέλευσης
6:15 μμ. Χορευτικό πρόγραμμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαλανδρίτσας
6:30 μμ. (ακριβώς) α) Αγιασμός της Πρωτοχρονιάτικης πίτας
β) Ψυχαγωγικό πρόγραμμα από την Πολυφωνική Χορωδία Πατρών 
1)με το γυναικείο φωνητικό σχήμα ‘’Εμμέλεια’’ (Διεύθυνση: Αλμπένα Πενκόβα, πιάνο: Αρετούσα Νικολοπούλου) 
και 2) με το μουσικό σχήμα ‘’Vibrato’’ (Διεύθυνση: Γ. Αθανασακόπουλος) 
γ) Τιμητικές Διακρίσεις
δ) Χαιρετισμοί φορέων
ε) Αρχαιρεσίες για την εκλογή 13μελούς ΔΣ και 3μελούς Ε.Ε. 
  στ) Διανομή πίτας & προσφορά κερασμάτων  


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.