HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε νέα ψηφιακή εποχή το Σπήλαιο Λιμνών, στα Καστριά Καλαβρύτων

Σε νέα ψηφιακή εποχή μπαίνει το Σπήλαιο Λιμνών, στα Καστριά Καλαβρύτων. Το Επιμελητήριο Αχαΐας στο πλαίσιο των αναπτυξιακών του δράσε...

Σε νέα ψηφιακή εποχή μπαίνει το Σπήλαιο Λιμνών, στα Καστριά Καλαβρύτων. Το Επιμελητήριο Αχαΐας στο πλαίσιο των αναπτυξιακών του δράσεων έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει διάφορες πρωτοβουλίες και έργα προωθητικού χαρακτήρα της ευρύτερης περιοχής της Αχαΐας που περιλαμβάνει και το μοναδικό σπήλαιο. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των δράσεων του συγχρηματοδοτούμενου έργου «GIFT 2.0 GREECE – ITALY Facilities for Trasport» του Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Ιταλία 2007 – 2013, το επιμελητήριο Αχαΐας έχει αναπτύξει και υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ενημέρωσης και προώθησης πληροφοριών για τους επισκέπτες της περιοχής μας.
Ένα τέτοιο σύστημα δημιουργήθηκε για το Σπήλαιο των Λιμνών, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Γιώργου Λαζουρά, του Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης των Σπηλαίων, κ. Σωτήρη Δουκλιά και του Δ.Σ της Επιχείρησης. 
Τι είναι ο σταθμός πληροφόρησης και ποιος ο σκοπός του
Το σύστημα αυτό βασίζεται σε σταθμούς πληροφόρησης που παρουσιάζουν καινοτόμα λειτουργικά χαρακτηριστικά και δίδουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη ενός σημείου να ενημερωθεί από το σταθμό πληροφόρησης χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο τηλέφωνο (smartphone). Σκοπός του σταθμού πληροφόρησης, είναι να ενημερώνει τον επισκέπτη για τον χώρο, την ιστορία του και τα σημεία ενδιαφέροντος ώστε να αποκτήσει μια καλύτερη εμπειρία με την επίσκεψή του, πανεύκολα με μια μόνο εφαρμογή. Επιπρόσθετα, ο σταθμός πληροφόρησης θα δώσει και τη δυνατότητα, ενσωματώνοντας περιεχόμενο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, να ενημερώνεται ο επισκέπτης και για την επιχειρηματικότητα της Αχαΐας (τουριστικά καταλύματα, εστιατόρια, σημεία ενδιαφέροντος, κλπ.)
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.