HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνελήφθη ο μακελάρης του Ρέινα της Κωνσταντινούπολης

Συνελήφθη ο ένοπλος δράστης της επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο Reina, ο οποίος άφησε πίσω του 39 νεκρούς το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Ο υπ...

Συνελήφθη ο ένοπλος δράστης της επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο Reina, ο οποίος άφησε πίσω του 39 νεκρούς το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.
Ο υπήκοος Ουζμπεκιστάν, Αμπντουλκαντίρ Μασαριποφ, συνελήφθη στο σπίτι ενός φίλου του σε απόσταση 40χλμ. από το κλαμπ Ρέινα το οποίο αιματοκύλισε σκοτώνοντας 39 ανθρώπους.
Μαζί του συνελήφθησαν άλλα τέσσερα άτομα, τρεις γυναίκες και ένας άνδρας με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι οι γυναίκες ήταν από τη Σομαλία, τη Σενεγάλη και την Αίγυπτο ενώ ο άνδρας ήταν από το Κιργιστάν.
Κατά πληροφορίες του πρακτορείου Αναντολού η εκτίμηση της αστυνομίας ήταν ότι τις τρεις γυναίκες τις χρησιμοποιούσε ο Ουζμπέκος τρομοκράτης προκειμένου να τον προμηθεύουν τα απαραίτητα αλλά και να μην τραβάνε την προσοχή όλο το προηγούμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.