Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΟΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΙ ΛΑΧΝΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (ΣΕΠΟΚΕ)

Ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) , Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δρα...

Ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, ανακοινώνει τους 110 κερδοφόρους Αριθμούς της λαχειοφόρου του (αντιστοιχούν στα τέσσερα τελευταία νούμερα των εκατόν δέκα πρώτων τυχερών αριθμών της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου της 3/1/2017). 
Ευχαριστεί όλες και όλους που με την συμμετοχή τους συνέδραμαν στην επίτευξη των στόχων του ΣΕΠΟΚΕ, ανάμεσα στους οποίους είναι και η ΔΩΡΕΑΝ επιτέλεση μαθημάτων ζατρικίου σε όλες και όλους και η ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σε Αγώνες και Εκδηλώσεις.
Η παραλαβή των δώρων, θα γίνεται έως και 28/2/2017, με προσκόμιση του τυχερού λαχνού στον Πρόεδρο του ΣΕΠΟΚΕ Δρ Ν. Χ. Ραζή (κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932468208).


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.