Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μήνυμα συμπαράστασης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον τουρκικό λαό

Τον αποτροπιασμό του για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος μεταβίβασ...

Τον αποτροπιασμό του για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος μεταβίβασε μήνυμα συμπαράστασης του ελληνικού λαού στον τουρκικό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ελληνικής προεδρίας: 
«Ύστερα από εντολή του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, ο Γενικός Γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας Πρέσβης κ. Γεώργιος Γεννηματάς διεβίβασε σήμερα το πρωί προς τον εδώ Πρέσβη της Τουρκίας κ. Yaşar Halit Çevik τον αποτροπιασμό του Έλληνα Προέδρου για την βάρβαρη πολύνεκρη τρομοκρατική ενέργεια σε νυκτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, την αμέριστη συμπαράσταση του Ελληνικού προς τον Τουρκικό Λαό και τα θερμά συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των θυμάτων καθώς και τις ειλικρινείς ευχές του για ταχεία ανάρρωση προς τους τραυματίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.