HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ολοκλήρωση Έργων στην περιοχή Πλατάνου Αχαΐας

Ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος προς χρήση, τα έργα που εκτελεί η ΕΡΓΟΣΕ επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού στην...

Ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος προς χρήση, τα έργα που εκτελεί η ΕΡΓΟΣΕ επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού στην περιοχή του Πλατάνου Αχαΐας.
Τα έργα αυτά εκτελέστηκαν στα πλαίσια της εργολαβίας κατασκευής της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής από Κιάτο έως Ροδοδάφνη, που κατασκευάζει η ΕΡΓΟΣΕ, με ανάδοχο την εταιρεία ΜΕΤΚΑ Α.Ε.
Έχουν μήκος περίπου 2.5 χιλιόμετρα και αποτελούν τη μετατόπιση της υφιστάμενης Παλαιάς Εθνικής Οδού, ώστε να προκύψει χώρος για την κατασκευή της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής.
Επισημαίνεται ότι, η ολοκλήρωση του έργου αυτού, συνέβαλε στην εκτροπή της κυκλοφορίας της Νέας Εθνικής Οδού, μεταξύ του κόμβου Ακράτας και του κόμβου Καλαβρύτων, για την εκτέλεση απαραίτητων εργασιών επί της Νέας Εθνικής Οδού για την κατασκευή του Αυτοκινητοδρόμου της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.