Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βραδιά Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα (ΦΩΤΟ)

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείο Αστήρ της Πάτρας ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας έκοψε την πίτα του. Η μεγάλη αίθουσα ήταν ασφυκ...

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείο Αστήρ της Πάτρας ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας έκοψε την πίτα του. Η μεγάλη αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη, από μέλη κ φίλους του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου, που ήρθαν να ανταλλάξουμε ευχές και να θαυμάσουν τα χορευτικά τμήματα τα οποία για άλλη μία φορά, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
Η Πρόεδρος κ Ασημακοπούλου, αφού ευχαρίστησε όλους του χορευτές για την άψογη παρουσία τους, δήλωσε: "Φέτος ήταν η χρονιά με τον περισσότερο κόσμο και την πιο όμορφη παρουσία όλων των χορευτικών τμημάτων. Σε αυτό συνέβαλαν και οι χοροδιδάσκαλοι των τμημάτων που πραγματικά υπερέβαλαν εαυτόν. Ευχαριστούμε τον κ Δημήτρης Βούλγαρης για την άψογη παρουσίαση όλων των τμημάτων με τους παραδοσιακούς χορούς και την Βούλα Κωνσταντλατου, για την εκπληκτική παρουσία των μικρών μας χορευτών καθώς και του λαϊκού τμήματος."
Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η ομιλία του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Κερνίτσης κ Χρύσανθου, ο οποίος εκπροσώπησε τον Μητροπολίτη Πατρών κ κ Χρυσόστομο.
Βραβείο απενεμήθη στην εφημερίδα Πελοπόννησος κ τον κ Θ.Λουλούδη, για την στήριξη του έργου του συλλόγουTo βραβείο παρέλαβε ο Δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μάγνης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν Βουλευτές του Νομού, εκπρόσωποι φορέων της πόλεως, πολιτευτές, επιχειρηματίες, πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων.  
Την παρουσίαση των χορών έκανε η αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κ. Στέλλα Πανουτσακοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.