HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μπλόκο στην Εθνική Οδό στήνουν οι Αγρότες της Αιγιάλειας

Κινητοποιήσεις αποφάσισαν  οι Αγρότες της Αιγιάλειας και προαναγγέλλουν μπλόκο στη Νέα Εθνική Πατρών Κορίνθου την προσεχή Δευτέρα 23 Ιαν...

Κινητοποιήσεις αποφάσισαν  οι Αγρότες της Αιγιάλειας και προαναγγέλλουν μπλόκο στη Νέα Εθνική Πατρών Κορίνθου την προσεχή Δευτέρα 23 Ιανουαρίου. Ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου "Μπακόπουλος-Ντρίνιας", με ανακοίνωσή του, προσκαλεί όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Αιγιάλειας σε αγωνιστική ετοιμότητα και πραγματοποιεί την πρώτη συγκέντρωση, τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί μπροστά από τις εγκαταστάσεις της ΠΕΣ, προαναγγέλλοντας μπλόκο στη Νέα Εθνική Οδό.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει:
"Ο Α/Σ Αιγίου καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους  της Αιγιαλείας σε αγωνιστική ετοιμότητα για την κλιμάκωση, με πανελλαδικό συντονισμό, των αγροτικών κινητοποιήσεων ισχυρών μπλόκων σε όλη τη χώρα στις 23 Γενάρη 2017.  Η κυβέρνηση λέει τα ίδια ψέματα, αλλά οι αγρότες την έχουν πάρει χαμπάρι. Κοινή διαπίστωση για την αύξηση και παραπέρα όξυνση των αγροτικών προβλημάτων ευθύνονται:
-Τα εξοντωτικά μέτρα για τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους που περιλαμβάνει το 3ο μνημόνιο με την ψήφιση του στη βουλή από 222 βουλευτές.
–Η νέα ΚΑΠ της ΕΕ 2015-2020 που εφαρμόζει με συνέπεια η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σε συνέχεια των προηγούμενων κυβερνήσεων.
–Τα καρτέλ των εφοδίων και της εμπορίας προϊόντων, τα μονοπώλια που εκμεταλλευόμενα την “ελεύθερη  αγορά”, αυξάνουν τις τιμές στα εφόδια ενώ αγοράζουν πάμφθηνα τα προϊόντα τα οποία μετά πουλούν πανάκριβα στους καταναλωτές εργαζόμενους, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη…
…Στις 23 του Γενάρη καλούμε τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους να δώσουμε έναν δυνατό και δίκαιο αγώνα. Όλοι την ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΣ ΑΕ. Να στήσουμε ένα ισχυρό μπλόκο στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών. Να αντισταθούμε στις πολιτικές που μας αφανίζουν".


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.