Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΕΜΕΝΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Εκδήλωση για το ιστορικό γεγονός της Συνέλευσης Βοστίτσας

Ο Πρόεδρος & το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, το Κοινοτικό Διαμέρισμα Τέμενης Αιγιάλειας και ο  Εκπολιτιστι...

Ο Πρόεδρος & το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, το Κοινοτικό Διαμέρισμα Τέμενης Αιγιάλειας και ο  Εκπολιτιστικός Σύλλογος Τέμενης, αποδίδουν  την οφειλόμενη τιμή στους συμμετέχοντες στην ιστορική διά την εθνική μας παλιγγενεσία Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας και σας προσκαλούν την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθοόυν στο Κοινοτικό Διαμέρισμα Τέμενης Αιγιάλειας, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:
Ώρα 8:00 π.μ : Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ στόν Ιερό Ναό Αγίου Γεωργιου Τέμενης.
Ώρα 9:45 π.μ : Πρώτο Ιερό Μνημόσυνο υπέρ των ψυχών των συνέδρων της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας.
Ώρα 10:00 π.μ : Ομιλία της Προέδρου της ΙΛΕΑ και Ιστορικού κας Βάνας Μπεντεβή.
Κατόπιν αυτών, μετάβασις στόν παλαιό Ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου ο Σεβασμιώτατος θα προβεί στα αποκαλυπτήρια πλάκας διά τό Ιστορικό γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.