HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Πάτρα ο Γιώργος Σταθάκης

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, θα έχει αύριο, Παρασκευή, σειρά επαφών με τοπικούς φορείς της Πάτρας, για ζητή...

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, θα έχει αύριο, Παρασκευή, σειρά επαφών με τοπικούς φορείς της Πάτρας, για ζητήματα της αρμοδιότητας του. Η επίσκεψη του κ. Σταθάκη πραγματοποιείται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Στις 10 π.μ. ο υπουργός θα συναντηθεί με τη διοίκηση και τους εργαζομένους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, καθώς και της Δασικής Υπηρεσίας.
Στις 12.30 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Πάτρα.
Στις 13.30 θα συναντηθεί με τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πάτρας, ενώ στις 17.00 θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχάνων Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος. Μία ώρα αργότερα θα έχει συνάντηση με τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ, Τμήμα Δυτικής Ελλάδας, καθώς και τη διοίκηση του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών.
Η επίσκεψη του κ. Σταθάκη θα ολοκληρωθεί με την πολιτική ομιλία που θα κάνει στην ανοιχτή εκδήλωση για τα «Δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ», η οποία θα γίνει στην αίθουσα του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.