HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με Πέλκα το τρίποντο ο ΠΑΟΚ, απίστευτο σερί και για την Ξάνθη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ ήταν απόλυτος κυρίαρχος στη Λιβαδειά, αλλά αγχώθηκε πολύ μέχρι να πάρει τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι του 2017. Η ομάδα του Βλάν...


Ο ΠΑΟΚ ήταν απόλυτος κυρίαρχος στη Λιβαδειά, αλλά αγχώθηκε πολύ μέχρι να πάρει τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι του 2017. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, με τον Ναμάσκο να εξελίσσεται σε ήρωα των γηπεδούχων, είχε δοκάρι με τον Μάτος στο 81’ και χρειάστηκε να βάλει το κεφάλι του ο Δημήτρης Πέλκας, στην τέταρτη μόλις συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, για να έρθει το πολυπόθητο γκολ που έδωσε στον Δικέφαλο την πέμπτη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς να δεχθεί γκολ.
Λεβαδειακός (Ρ. Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μεντί, Καραμπουέ (78΄ Βασιλείου), Καραχάλιος (70΄ Μάγκας), Γιακουμάκης (90΄ Καψάσκης), Μάντζιος.
ΠΑΟΚ (Β. Ίβιτς): Γλύκος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ (90΄+1΄ Μαλεζάς), Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μυστακίδης (71΄ Πέλκας), Αθανασιάδης (61΄ Κουλούρης)


Σερί για όσκαρ από την Ξάνθη
Ο Χαμζά Γιουνές σημείωσε το 9ο γκολ του στην εφετινή Super League και οδήγησε την Ξάνθη στην έβδομη νίκη της. Οι "ακρίτες" επικράτησαν 1-0 του Γηραιού και είναι μόνοι στη δεύτερη θέση. "Βουλιάζει" η ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται μόνη στη 2η θέση του πρωταθλήματος (25 βαθμοί), με παιχνίδι περισσότερο, ενώ αντίθετα οι Θεσσαλονικείς υπέστησαν την 7η εφετινή τους ήττα και είναι στην τελευταία θέση (7 βαθμοί)
Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Ρούσσος, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Κούρος, Στάμου, Ιντζόγλου (88' Κυνηγόπουλος), Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Πασάς (70' Λουκίνας), Περόνε
Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Γουάλας, Καμαρά (84' Χατζητερζόγλου), Ντε Λούκας (73' λ. τρ. Σολτάνι), Τριάδης, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Γιουνές (88' Ράνος).


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.