HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με εκπλήξεις η εκδήλωση της "Π" για τα Πρόσωπα της Χρονιάς

Mε πολλές εκπλήξεις και σε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα θα εξελιχθεί φέτος η εκδήλωση για τα πρόσωπα της χρονιάς 2016 της «Π» η οποία θα φιλ...

Mε πολλές εκπλήξεις και σε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα θα εξελιχθεί φέτος η εκδήλωση για τα πρόσωπα της χρονιάς 2016 της «Π» η οποία θα φιλοξενηθεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.
Για τη μουσική επένδυση της εκδήλωσης θα συμπράξουν σ' ένα μοναδικό άκουσμα παλιοί και νέοι καλλιτέχνες πάντα στο πλαίσιο που επιβάλλει η ελληνικής παράδοση. Στόχος είναι το αποτέλεσμα να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο δύσκολους.
Η αυλαία θα ανοίξει με τους DEADBEAT ESCAPEMENT που μας επιφυλάσσουν μία ιδιαίτερη διασκευή- έκπληξη ενός θρυλικού μουσικού κομματιού.
Κι όπως η βραδιά θα εξελίσσεται με τις μικρές ή μεγάλες ιστορίες των πρωταγωνιστών απ' όλες τις κατηγορίες των βραβευμένων, τη σκυτάλη θα παραλάβει ο Παναγιώτης Μυλωνάς, ερευνητής, μουσικός, παραγωγός εκπομπών που έχουν στο επίκεντρό τους την παράδοση. Το μουσικό άκουσμα θα απογειωθεί με πολιτιστικά σχήματα της Αχαΐας. Αποκορύφωμα θα είναι όταν ενωθούν επί σκηνής σ' έναν ιδιαίτερο κύκλο χορευτές από τρία διακεκριμένα κέντρα πολιτισμού, τον Πανηπειρωτικό Σύλλογο, τη Σχολή Χορού Παναγιώτης Τσεκούρας και τον Πανκαλαβρυτινό Σύλλογο.
Ο σκηνοθετικός στόχος, υπό τον Παναγιώτη Φαφούτη, είναι να περάσει από σκηνής σε μια κατάλληλα μονταρισμένη έκδοση.
Μην ξεχνάμε, βέβαια, το κυρίως θέμα της εκδήλωσης: Πρόσωπα που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε. Ανθρωποι επώνυμοι ή και της διπλανής μας πόρτας που όμως κατάφεραν να ανοίξουν τους ορίζοντες και να προσφέρουν στην κοινωνία. Αλλωστε, η προσφορά είναι χαρακτηριστικό της ελληνικής κοινωνίας και αποτελεί ίσως την πιο δυνατή παράδοση.
Ολα αυτά θα τα θυμηθούμε και θα ενδυναμωθούμε για το επόμενο βήμα το βράδυ του Σαββάτου.
Οι προσκλήσεις για την εκδήλωση έχουν εξαντληθεί.
Οσοι επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από την β΄αίθουσα του Συνεδριακού μέσω προτζέκτορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.