HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Καλαβρύτων τη Τρίτη 10 Ιανουαρίου λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή...

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Καλαβρύτων τη Τρίτη 10 Ιανουαρίου λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή μας. Οι χαμηλές θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους -10 βαθμούς έχουν μετατρέψει  τους χώρους των σχολικών μονάδων κυριολεκτικά σε παγοδρόμια , με αποτέλεσμα να καθίσταται επισφαλής η ασφάλεια των μαθητών και εκπαιδευτικών καθώς και η μετακίνηση τους από και προς τα σχολεία. 
Η απόφαση ελήφθη ύστερα και από τη σύμφωνη γνώμη των  διευθυντών των σχολικών μονάδων από τον Προέδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Καλαβρύτων και Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών κ. Νικολάου Μαγκαφά, υπευθύνου του Δήμου Καλαβρύτων για τα θέματα παιδείας.
Οι μαθητές, οι γονείς τους και οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να ενημερώνονται καθημερινά από τις ανακοινώσεις του Δήμου σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων κατά τις επόμενες ημέρες.  
Κλειστός θα παραμείνει και ο παιδικός σταθμός Καλαβρύτων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.