HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καταπτώσεις βράχων στην Επαρχιακή Οδό Ακράτας-Ζαρούχλας

Καταπτώσεις βράχων σημειώθηκαν σήμερα τα ξημερώματα στο ορεινό οδικό δίκτυο της Ανατολικής Αιγιάλειας και συγκεκριμένα στην Επαρχιακή Οδ...

Καταπτώσεις βράχων σημειώθηκαν σήμερα τα ξημερώματα στο ορεινό οδικό δίκτυο της Ανατολικής Αιγιάλειας και συγκεκριμένα στην Επαρχιακή Οδό Ακράτας-Ζαρούχλας (φωτό) αλλά και στον δρόμο Αιγές-Περιθώρι της ορεινής Αιγείρας. 
Σε διάφορα 'δύσκολα' σημεία έπεσαν μεγάλες πέτρες και φερτά υλικά και η επέμβαση εκ μέρους του Δήμου Αιγιαλείας με μηχανήματα ήταν άμεση, με τις φροντίδες του αντιδημάρχου κ. Φάνη Σταυρόπουλου και του βοηθού δημάρχου κ. Χρήστου Σπηλιωτόπουλου, που έσπευσαν στα σημεία επιβλέποντας τις εργασίες καθαρισμού. 
Τα μηχανήματα θα μείνουν σε επιφυλακή μιας και η κακοκαιρία που προβλέπεται τις επόμενες μέρες αναμένεται να προκαλέσει κι άλλες καταπτώσεις, οπότε και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους. Επίσης, από το Σάββατο στις 4 το απόγευμα θα είναι ανοιχτή πλέον η διαδημοτική οδός Περιστέρας-Χιονοδρομικού Καλαβρύτων, στην οποία το ύψος του χιονιού έφτασε τα 2 μέτρα και παρέμενε κλειστή τις τελευταίες μέρες. Βεβαίως η κυκλοφορία θα γίνεται μόνο με αλυσίδες.
από filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.