HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΟΠΟΤΙΝΩΝ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε μια εξαιρετική εκδήλωση, σ ένα ειδυλλιακό μέρος κάτω από την Ακρόπολη, στον "Διόνυσο", διακόσιοι και πλέον Σοποτινοί και ά...

Σε μια εξαιρετική εκδήλωση, σ ένα ειδυλλιακό μέρος κάτω από την Ακρόπολη, στον "Διόνυσο", διακόσιοι και πλέον Σοποτινοί και άλλοι Καλαβρυτινοί, έκοψαν την πίτα του Συλλόγου αντήλλαξαν ευχές.
Στην εκδήλωση τιμήθηκε για την προσφορά του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς που όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Σούλης Σοφιανόπουλος, η συμβολή του στην εξωστρέφεια, η συνένωση των δράσεων στα χωριά μας και η συνεχής του προσπάθεια είναι υποδειγματική.
Στην εκδήλωση εκτός του Δημάρχου παραβρέθηκαν επίσης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας. κ Απόστολος Καστιφάρας, η εκτελεστική γραμματέας της Περιφέρειας κ Δ. Μαράτου, ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Δ. Βαρβιτσιώτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κ. Σ. Τσενές, ο Επίτιμος Πρόεδρος της Π.Ε. κ. Γ.Κοσμάς, ο Πρόεδρος των Αγραμπέλων κ. Ραβαζούλας, των Καμενιάνων-Δροβολοβού- Δεσινού κ. Κ. Νικολόπουλος, της Σκοτάνης η κ. Χρονοπούλου, της Λυκούριας κ. Σ. Μούσιος, Δρυμού Θ. Χριστοδουλόπουλος των Πελοποννησίων Αργυρούπολης κ. Παρασκευόπουλος, του Μανεσίου κ. Κουτρουμάνης,  του Αρχαίου Κλειτορα κ. Καμπέρος και Κ. Κατσιάρης, της Ένωσης Ποντίων Ελληνικού κ. Ιορδανίδης, ο τ. Πρόεδρος Κλείτωρα Γ.Παπαφιλιππόπουλος, ο Μουσικός κ. Γ.Δαλιάνης, ο εκδότης της Φωνής των Καλαβρύτων κ. Τσαπάρας, ο διευθυντής του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS κ. Ν.Κυριαζής, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Ηρ. Ρούπας, ο Στρατηγός Γ.Παπαδημητρόπουλος και πολλοί άλλοι.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.