Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Αποκαταστάθηκε η... Εθνική Ταλαιπωρία στην Ολυμπία οδό

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη νέα εθνική Πατρών - Κορίνθου μεταξύ κόμβου Αιγίου και κόμβου Καλαβρύτων, ωστόσο τα προβλήματα συνεχίζοντ...

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη νέα εθνική Πατρών - Κορίνθου μεταξύ κόμβου Αιγίου και κόμβου Καλαβρύτων, ωστόσο τα προβλήματα συνεχίζονται στην παλαιά εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, από το ύψος της Ακράτας έως και το Αίγιο, όπου η κίνηση γίνεται με δυσκολία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, μεταξύ των κόμβων Αιγίου και Καλαβρύτων, που είχε κλείσει από το απόγευμα του Σαββάτου λόγω χιονοπτώσεων και εκτροπής βαρέων οχημάτων με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν για ώρες οδηγοί και οχήματα.
Η Τροχαία αναφέρει πως η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά το πρωί της Κυριακής. Σε σημεία της εθνικής οδού βρίσκονται εκχιονιστικά, περιπολικά της τροχαίας και πυροσβεστικά οχήματα για να επέμβουν σε περίπτωση που δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.
Αντίθετα, προβλήματα καταγράφονται στην παλαιά εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, αφού από το ύψος της Ακράτας έως και το Αίγιο, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνο με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Ο απεγκλωβισμός των οχημάτων στην νέα εθνική οδό ξεκίνησε αργά το βράδυ του Σαββάτου, αρχικά στο ρεύμα προς Πάτρα και συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στο ρεύμα προς Κόρινθο. Όμως η ακινητοποίηση βαρέων οχημάτων στην άκρη του δρόμου δημιούργησε προβλήματα και καθυστερήσεις στον αποχιονισμό της εθνικής οδού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.