HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση της Κυνηγετικής Συν. Ελλάδος για την απαγόρευση του κυνηγιού

Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση με αφορμή την απαγόρευση της θήρας σε όλη τη Ελλάδα εξαιτίας των άσχη...

Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση με αφορμή την απαγόρευση της θήρας σε όλη τη Ελλάδα εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών. Αναφέρει η ανακοίνωση :
Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας καλεί όλους τους κυνηγούς της χώρας, να σεβασθούν και να πειθαρχήσουν στην καθολική απαγόρευση κυνηγίου, μέχρι και την Τετάρτη 18-1ου-2017, αλλά και να συνδράμουν ουσιαστικά τις προσπάθειες που καταβάλουν όλες οι Κυνηγετικές Οργανώσεις και οι τοπικοί Κυνηγετικοί Σύλλογοι για να βοηθήσουν την πανίδα όπως, άλλωστε, πράττουν επί σειρά ετών, όποτε και όπου αυτό χρειάζεται.
Όπως είναι άλλωστε γνωστό, αποτελεί πάγια θέση, όλων των Κυνηγετικών μας Οργανώσεων, η απαρέγκλιτη και πιστή εφαρμογή των απαγορεύσεων θήρας που έχουν θεσπιστεί, ασχέτως εάν συμφωνούμε ή όχι με ορισμένες από αυτές.
Σημειώνουμε ότι, η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος ΠΡΙΝ από την έκδοση της σχετικής Απόφασης από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Φάμελλο, είχε ζητήσει με έγγραφό της την καθολική απαγόρευση του κυνηγίου της μπεκάτσας, εξηγώντας ότι οι επιπτώσεις των δυσμενών καιρικών συνθηκών είναι διαφορετικές για κάθε είδος. 
Τα τελευταία 24ωρα οι Θηροφύλακες των Κυνηγετικών Οργανώσεων βρίσκονται επί ποδός για να καταστείλουν φαινόμενα λαθροθηρίας και παραβατικών συμπεριφορών εις βάρος της άγριας ζωής, με σαφέστατες εντολές να είναι ιδιαίτερα αυστηροί απέναντι σε όσους προσβάλλουν με τις πράξεις τους, τις αξίες και την κουλτούρα του κόσμου των κυνηγών.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Κ.Σ.Ε, η προσπάθεια τόσο των Θηροφυλάκων των Κυνηγετικών Οργανώσεων, όσο και των απλών κυνηγών πρέπει να αποβλέπει στην αποτροπή κάθε παραβατικής ενέργειας, γιατί η αποτροπή είναι το βασικό μας μέλημα.
Μην ξεχνάμε ότι ο λαθροθήρας είναι εχθρός του κυνηγού!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑΣ 
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΕΩΡΓ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.