Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Διπλό" τίτλου στα "Πηγάδια" - Γκέλα για τον ΠΑΟΚ - Όλα τα στιγμιότυπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος νικητής του ντέρμπι κορυφής με την Ξάνθη, αφού πήρε τη νίκη με 2-0 στα «Πηγάδια», δίνοντας τέλος στο αήττητο...

Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος νικητής του ντέρμπι κορυφής με την Ξάνθη, αφού πήρε τη νίκη με 2-0 στα «Πηγάδια», δίνοντας τέλος στο αήττητο σερί της ομάδας του Λουτσέσκου και παραμένοντας στο +12 από τους ανταγωνιστές του!
Στο 38’ οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στα Πηγάδια, με ένα ωραίο σκάψιμο του Μιλιβόγεβιτς, ο Σεμπά δεν μπόρεσε να κοντρολάρει, η μπάλα έφτασε στον Ιντέγε κι αυτός με ωραίο τελείωμα έγραψε το 1-0. Στο 89’ ο Μιλιβόγεβιτς «κλείδωσε» τη νίκη του Ολυμπιακού σκοράροντας για το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, πετυχαίνοντας παράλληλα το πέμπτο προσωπικό του τέρμα με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.
Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Τριάδης (71’ Νιέτο), Γιουνές, Σολτάνι, Λουσέρο, Χατζητερζόγλου, Βασιλακάκης (82’ Ορφανίδης), Γουάλας (74’ Παπαστεριανός) , Λισγάρας, Καμαρά
Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς (91’ Μπουχαλάκης), Φορτούνης (84’ Ανδρούτσος), Μάριν (66’ Μανθάτης), Σεμπά, Ιντέγε

Έχει πάρει... φόρα ο Πανιώνιος!
Ο Πανιώνιος πήρε ένα σπουδαίο διπλό, αφού επικράτησε 2-0 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για την εξ αναβολής δεύτερη αγωνιστική, συνέχισε το αήττητο σερί του και ανέβηκε προσωρινά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
O Πανιώνιος άνοιξε το σκορ, αφού μετά από ένα φάουλ από τα δεξιά, έγινε λάθος διώξιμο προς τα πίσω από τον Τσοκάνη και ο Μασούντ σε κενή εστία δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει για το 1-0! Το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους και ο Πανιώνιος πήρε ένα σπουδαίο διπλό στο Αγρίνιο, συνέχισε το αήττητο σερί του και σκαρφάλωσε προσωρινά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας!
Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας, Χαντάκιας, Κούσας, Τσοκάνης (87’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο, Βιέρα (70’ Ρότσα), Μουνιός (78’ Κουτρομάνος), Μαρκόβσκι
Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Βλάχος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν (71’ Μασούρας), Μασούντ, Φούντας (88’ Καθάριος) , Ανσαριφάρντ (83’ Σαββίδης)

Επικράτηση Πλατανιά στον... πάγο
Ο Πλατανιάς επικράτησε της Λάρισας με 3-2 σε έναν παγωμένο αγωνιστικό χώρο για την δεύτερη εξ' αναβολής αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Συγκεκριμένα στο 45’ ο Μουνάφο έκανε το πλασέ μετά από το ωραίο γύρισμα του Αποστολόπουλου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ξενοδόχοφ για το 1-0. Πρώτο γκολ με την φανέλα του Πλατανιά για τον Αργεντινό. Στο 54’ από εκτέλεση κόρνερ του Γιορέντε, ο Πριντέτα πήρε την κεφαλιά για το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Λάρισα κέρδισε πέναλτι και μείωσε σε 2-1 με τον Ναζλίδη. Στο 76’ από εκπληκτική πάσα του Ντεβέσα ο Μανούσος βγήκε τετ α τετ με τον Ξενοδόχοφ και θα πλασάρει εύστοχα για το 3-1! Η ΑΕΛ το πάλεψε, όμως το μόνο που κατάφερε είναι να μειώσει σε 3-2 στις καθυστερήσεις. Από εκτέλεση κόρνερ του Κουτσιανικούλη από αριστερά ο Ναζλίδης μειώνει με κεφαλιά σε 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ!
Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Σκαρντοβέλι, Πριντέτα, Κάργας, Αποστολόπουλος, Μενδρινός, Μουνάφο, Μπανανά, Γιορέντε, Μανούσος, Σίγκνεβιτς.
ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Φατιόν, Τίκο, Φάρκας, Ποτουρίδης, Μασαλέσα, Κόντορ, Γκαγιέχο, Κάπος, Ναζλίδης, Ντέλετις.

Έβαλε «STOP» στον ΠΑΟΚ ο εκπληκτικός Πασχαλάκης
Ο ΠΑΣ Γιάννινα με ήρωα τον Πασχαλάκη πήρε σπουδαίο «διπλό» στην Τούμπα επικρατώντας 1-0 του ΠΑΟΚ με γολ του Τζημόπουλου στο το 17’ για την δεύτερη εξ’ αναβολής αγωνιστική της Σούπερ Λιγκας.
Ο ΠΑΟΚ κράτησε την κατοχή στο πρώτο δεκάλεπτο και με ωραία κυκλοφορία της μπάλας έφτανε έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, χωρίς να εκμεταλλεύεται κάποια από τις ευκαιρίες που του βγήκαν. Στο 17΄ο ΠΑΣ Γιάννινα... πάγωσε την Τούμπα! Σε μία στιγμή που δεν «μύριζε» γκολ, η άμυνα του ΠΑΟΚ αδράνησε, ο Κουλούρης δεν μπόρεσε να απομακρύνει την και ο Τζημόπουλος με κοντινό σουτ νίκησε τον Γλύκο για το 1-0.
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Πέλκας, Κουλούρης, Τζάλμα Κάμπος

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Λίλα, Κοζορώνης, Κούτρης, Ακόστα, Γιάκος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.