HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε Πάτρα και Αίγιο ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης

Διήμερη περιοδεία σε Πάτρα και Αίγιο θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης. Ο κ. Σπίρτζης  θα βρεθεί την Τρίτη στην Πά...

Διήμερη περιοδεία σε Πάτρα και Αίγιο θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης. Ο κ. Σπίρτζης  θα βρεθεί την Τρίτη στην Πάτρα όπου θα επισκεφθεί το νέο λιμάνι  και θα έχει συνάντηση με την Διοίκηση του ΟΛΠΑ, ενώ θα συναντηθεί και τη νέα ηγεσία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας. Στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και τον Περιφερειάρχη Αποστόλη Κατσιφάρα για τα μεγάλα έργα, όπως η Πατρών Πύργου, η νότια χάραξη αλλά και η διέλευση του τρένου από το παραλιακό τμήμα της πόλης.
Την Τετάρτη 25/1  συνοδεία βουλευτών θα μεταβεί στο Αίγιο, με ενδιάμεσες στάσεις σε εργοτάξια της Ολυμπίας οδού και της ΕΡΓΟΣΕ στην Παναγοπούλα για να καταλήξει στο Δημαρχείο Αιγιάλειας που θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Θαν.Παναγόπουλο για την ανάγκη αντιπλημμυρικής θωράκισης οικισμών της Αιγιάλειας, εξαιτίας μεγάλων εργολαβιών με ελλιπείς μελέτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.