HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ με τον Αν. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννη Τσιρώνη

Στην Αχαΐα βρέθηκε το Σάββατο 14.01.2017  ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, ο οποίος από την αρχή της ημέρας πραγματο...

Στην Αχαΐα βρέθηκε το Σάββατο 14.01.2017  ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, ο οποίος από την αρχή της ημέρας πραγματοποίησε περιοδεία στο νομό. Στα πλαίσια της επίσκεψής του, συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς καθώς και εκπροσώπους αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών, στο Δημαρχείο Αιγίου, παρουσία  του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας κ. Κατσιφάρα και του Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Παναγόπουλου. Κατόπιν, μετέβη στην έδρα της Περιφέρειας, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους αρμόδιους Αντιπεριφερειάρχες και Υπηρεσιακά στελέχη, αρμόδια για την αγροτική ανάπτυξη και παραγωγή, ενώ συναντήθηκε και με το Δήμαρχο Πατρέων κ. Πελετίδη στην έδρα του Δήμου.Στις συναντήσεις του, συνοδευόταν από τους βουλευτές Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Σπαρτινό και Ανδρέα Ριζούλη.
Η επίσκεψη του Αν. Υπουργού, ολοκληρώθηκε στην περιοχή της Τριταίας, όπου υπήρξε κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ. Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από τη μεγάλη συμμετοχή αλλά και τη διάθεση για ενημέρωση, συζήτηση και ουσιαστική αποτύπωση των προβλημάτων αλλά και των προοπτικών για τον αγροτικό τομέα.
Στην ομιλία του στάθηκε στα προβλήματα των αγροτών, με διάθεση ανάλυσης των κρίσιμων ζητημάτων και επεξεργασίας λύσεων. Τόνισε επίσης το γεγονός πως η εγχώρια παραγωγή, οφείλει να αυξηθεί και να προωθηθεί όπως της αξίζει. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε “...να παράξουμε, αυτό που ξέρουμε και μπορούμε καλύτερα”.
Στην εκδήλωση, πήραν μέρος και τοποθετήθηκαν, οι βουλευτές Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου και Ανδρέας Ριζούλης ο Δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Καρπής, οι Αντιδήμαρχοι κ. Σουβαλιώτης και κ. Βγενόπουλος, ο πρόεδρος  της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πατρών κ. Παρασκευόπουλος, ενώ αποτιμάται πολύ θετικά η συμμετοχή των παραγωγών, που με τις τοποθετήσεις τους, έδωσαν ουσιαστική διάσταση στη συζήτηση.
Ο Αν. Υπουργός, απάντησε σε πολλά ερωτήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων και συγκράτησε πολλές παρατηρήσεις για “κακώς-κείμενα”, τα οποία χρήζουν διόρθωσης, προς όφελος της οικονομίας, του κλάδου και της κοινωνίας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.