HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τούρκος υπ. Άμυνας: Πολιτική και όχι δικαστική η απόφαση για τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από την πλευρά της Τουρκίας σχετικά με την απόφαση του Αρείου Πάγου να μην προχωρήσει στην έκδοση των 8 Τούρ...

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από την πλευρά της Τουρκίας σχετικά με την απόφαση του Αρείου Πάγου να μην προχωρήσει στην έκδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών που διέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου. Αυτή τη φορά σειρά είχε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Φικρί Ισίκ, που χαρακτήρισε την απόφαση «πολιτική και όχι δικαστική».:

«Η απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου στην Ελλάδα είναι μία πλήρης απογοήτευση. Το λέω ξεκάθαρα, δεν ήταν μια δικαστική απόφαση, αλλά μια πολιτική απόφαση» δήλωσε ο Ισίκ σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Κωνσταντινούπολη.
«Η προσδοκία μας από την Ελλάδα είναι να επιστρέψει στην Τουρκία τους 8 στρατιωτικούς. Πρέπει να βρεθούν ενώπιον της τουρκικής δικαιοσύνης. Αν δεν είναι αθώοι, θα λάβουν την απαραίτητη τιμωρία» δήλωσε ο υπουργός Άμυνας.
«Γνωρίζουμε τη θέση της Ελλάδας σχετικά με το PKK και το Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα. Η Ελλάδα, για άλλη μία φορά, αποκάλυψε πόσο λανθασμένη είναι απέναντι στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Απαιτούμε από την Ελλάδα να διορθώσει αυτό το λάθος το ταχύτερο δυνατό και την καλούμε να επιστρέψει τους 8 στην Τουρκία» κατέληξε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.