Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δελτίο Καιρού - Ο Καιρός στα Καλάβρυτα 8/1/2017

Γενική πρόγνωση Συνεχίζονται και την Κυριακή οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ ισχυρός παγετός θα επικρατεί σε όλα...

Γενική πρόγνωση
Συνεχίζονται και την Κυριακή οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ ισχυρός παγετός θα επικρατεί σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά τμήματα, καθώς και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στη Θράκη, στην ανατολική Μακεδονία, στην ανατολική Θεσσαλία, στην κεντρική και ανατολική Στερεά, σε περιοχές της Χαλκιδικής, καθώς και στα ορεινά τμήματα των νησιών του Αιγαίου. 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -8 έως 0 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, -16 έως -1 στη βόρεια Ελλάδα, -9 έως 3 και τοπικά 4 στη δυτική Ελλάδα, -9 έως 3 στο βόρειο Αιγαίο και από -4 έως 6 και τοπικά 7 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της χώρας οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βόρεια με ένταση έως 6  και τοπικά στο Αιγαίου 7 μποφόρ.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Κυρ, 8 Ιαν
Ασθενής χιονόπτωση αλλά και διαστήματα με καθαρό καιρό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αραιή συννεφιά αργά τη νύχτα.-6 oC / -18 oC  με 10 km/h
Δευ, 9 Ιαν
Αυξημένη συννεφιά.-5 oC / -18 oC  με 9 km/h
Τρι, 10 Ιαν
Συννεφιά.-4 oC / -15 oC  με 9 km/h
Τετ, 11 Ιαν
Αυξημένη συννεφιά.-1 oC / -14 oC  με 7 km/h
Πεμ, 12 Ιαν
Αυξημένη συννεφιά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καθαρός καιρός το βράδυ.-1 oC / -13 oC  με 9 km/h
Το δελτίο καιρού από το weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.