HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου ο ετήσιος χορός της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης στην Αίγλη Ζαππείου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως, σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία και τη συμμετοχή σας, την Ετήσια Χοροεσ...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως, σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία και τη συμμετοχή σας, την Ετήσια Χοροεσπερίδα και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας, σε μια ιδανική τοποθεσία, σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον στην καρδιά της Αθήνας, τον σύγχρονο χώρο της Αίγλης Ζαππείου που αποτελεί το ιδανικό σημείο, για να «ανταμώσουμε και φέτος».
Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου & ώρα προσέλευσης 12:00-12:30 το μεσημέρι.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί για την γενικότερη  συνεισφορά του στην ανάπτυξη του τόπου μας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ Απόστολος Κατσιφάρας.
Αίγλη Ζαππείου «Το πλέον απολαυστικόν κέντρον των Αθηνών»
Οι ανανεωμένες εγκαταστάσεις του χώρου,  σέβονται την ιστορικότητα του, συνυπάρχουν αρμονικά με το πλούσιο φυσικό περιβάλλον και προσφέρουν άρτια τεχνική υποδομή και διακριτικές αναφορές στο σύγχρονο design.
Έχουμε επιμεληθεί ώστε :
Ο μπουφές και το Μενού της Αίγλης να είναι (όπως πάντα) ξεχωριστής ποιότητας και τα ποτά και κρασιά πάντα διαλεγμένα.
Όσο για τη μουσική επένδυση !!! Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης, ο ξεχωριστός Κώστας Μουστάκας με την κλασσική του κιθάρα και την φωνή του και με άξια συνεργό του τη Βαγγελιώ Νύκταρη, θα μας ταξιδέψουν από τα μονοπάτια του έντεχνου και λαϊκού μέχρι το ρεμπέτικο και το Σμυρναίικο τραγούδι, με την ξεχωριστή ποιότητα.
Και μετά από την κοπή της Καθιερωμένης Πίττας της Παγκαλαβρυτινής, την πιο κατάλληλη στιγμή για γλέντι, ο Γιώργος Δαλιάνης και το συγκρότημά του θα συνοδέψει τον ξεχωριστό  χοροδιδάσκαλο Σωκράτη Μούσιο και το Χορευτικό των Λυκουριωτών, που θα παρασύρει όλους τους παρευρισκόμενους σε ιδιαίτερες στιγμές Καλαβρυτινού κεφιού.
Τεχνικές πληροφορίες : 
Η πρόσβαση στην Αίγλη Ζαππείου δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς περνάνε από την Αίγλη Ζαππείου, ενώ υπάρχει ιδιόκτητο, διαθέσιμο δωρεάν parking, με είσοδο από την Βασιλίσσης Όλγας.
«Να μας έχει ο θεός καλά πάντα να ανταμώνουμε…» με γλέντια και χαρές να ‘ξορκίζουμε τις πίκρες και τις δυσκολίες.
Για ενημέρωση συμμετοχής σας και κρατήσεις, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τους: κ.κ. Μπουζιώτη Τάκη, εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της ΠΕ τηλ. 6937002536,  Αρετή Πράγια, Γενική Γραμματέας της Π.Ε. Τηλ.: 6976446939 και Μαριάνθη Χρονοπούλου, Κοσμήτορα της ΠΕ τηλ. 6932901056.
Σας περιμένουμε με χαρά και
Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και αγάπη.
Το Δ.Σ. της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.