HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με 48 ομάδες το Μουντιάλ από το 2026

Αλλάζει και επίσημα το Μουντιάλ, καθώς εγκρίθηκε ομόφωνα από την FIFA η πρόταση του Τζιάνι Ινφαντίνο να διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο ...

Αλλάζει και επίσημα το Μουντιάλ, καθώς εγκρίθηκε ομόφωνα από την FIFA η πρόταση του Τζιάνι Ινφαντίνο να διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο με 48 ομάδες από το 2026. Πέντε ήταν συνολικά οι προτάσεις και πέρασε αυτή του προέδρου της FIFA με τις 48 ομάδες που θα χωρίζονται σε 16 ομίλους των τριών ομάδων. 
Η πρώτη διοργάνωση που θα γίνει με αυτή την μορφή θα είναι το 2026!
Ο ισχυρός άνδρας του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου είχε αναφερθεί πρόσφατα σε αυτή τη νέα μορφή του Μουντιάλ λέγοντας πως «Στο νέο Μουντιάλ των 48 ομάδων, η ποιότητα θα είναι μεγαλύτερη, διότι οι 32 ομάδες θα πρέπει να περάσουν μέσα από πλέι οφ. Η ποιότητα θα αυξηθεί και δεν θα μειωθεί».
Το ΔΣ της FIFA αποφάσισε με απόλυτη πλειοψηφία την αύξηση των ομάδων σε 48, ενώ, όπως ενημέρωσε και επίσημα η Παγκόσμια Ομοσπονδία, πλέον θα υπάρχουν 16 όμιλοι των 3 ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.