HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας -31/1/2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ ➤Σύλληψη δύο ημεδαπών για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, α...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
➤Σύλληψη δύο ημεδαπών για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 23 και 18 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού με ακόμη έναν άγνωστο συνεργό τους, ο οποίος αναζητείται, αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε οικία ημεδαπού στην Πάτρα, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους.
➤Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος στις (29-1-2017) αργά το βράδυ, στο Διακοπτό Αιγιαλείας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με κουκούλα τύπου full face, διέρρηξε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και εισήλθε στο εσωτερικό της όπου ακινητοποίησε την παθούσα απειλώντας την με όπλο.
Κατά την πράξη του έγινε αντιληπτός από περιοίκους και τράπηκε σε φυγή χωρίς να αφαιρέσει κάποιο αντικείμενο.
➤Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι είχε αφαιρέσει λίγη ώρα νωρίτερα, από σουπερμάρκετ μια φιάλη οινοπνευματώδους ποτού.
Η κλοπή είχε γίνει αντιληπτή από υπάλληλο του καταστήματος, ο οποίος ακινητοποίησε τον δράστη κι ενημέρωσε τους αστυνομικούς.
➤Σύλληψη δύο αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας, για παράβαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Δυτική Αχαΐα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25 και 22 ετών,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι  είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.
➤Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επίδραση μέθης
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην επαρχιακή οδό Καλαβρύτων - Πούντας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε φορτηγό ιδιωτικής χρήσης, υπό την επίδραση αλκοόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.