HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 29/1/17

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ  ➤Σύλληψη ενός αλλοδαπού για απόπειρα κλοπής  Συνελήφθη χθες (28-1-2017) το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ 
➤Σύλληψη ενός αλλοδαπού για απόπειρα κλοπής 
Συνελήφθη χθες (28-1-2017) το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας 46χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, διότι αποπειράθηκε να εισέλθει σε οικία, 49χρονου ημεδαπού, αλλά έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.
➤Σύλληψη ενός ημεδαπού για Κλοπή 
Συνελήφθη χθες (28-1-2017) το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι προχθές το βράδυ, εισήλθε σε κομμωτήριο, στο Αίγιο και αφαίρεσε μια γυναικεία τσάντα, η οποία περιείχε 300 ευρώ, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, αξίας περίπου 250 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα συνολικής αξίας περίπου 250 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Μέρος του χρηματικού ποσού και τα αφαιρεθέντα αντικείμενα ανευρέθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στην παθούσα.
➤Σύλληψη ενός αλλοδαπού υπηκόου Γαλλίας για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας 
Συνελήφθη χθες (28.01.2017) το πρωί, στη διασταύρωση των οδών Αγίου Ανδρέου και Βότση, στην Πατρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης, ένας 37χρονος Γάλλος διότι διαπιστώθηκε να οδηγεί αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, βρισκόμενος υπό την επήρεια μέθης, ενώ λίγη ώρα πριν οδηγώντας είχε προσκρούσει σε δυο οχήματα προκαλώντας τους υλικές ζημιές και είχε εγκαταλείψει τον τόπο των ατυχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.