HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας - 28/1/17

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ ➤Σύλληψη ημεδαπού για ένταλμα βιαίας προσαγωγής Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα από αστυνομικούς της...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
➤Σύλληψη ημεδαπού για ένταλμα βιαίας προσαγωγής
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 51χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα βίαιης προσαγωγής του Γ’ Ανακριτή Πατρών, σύμφωνα με το οποίο διατάσσεται η σύλληψη του, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
➤Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτη
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί στην Πάτρα προσέγγισαν με αυτοκίνητο 40χρονη ημεδαπή και με το πρόσχημα ότι είναι ασφαλιστές του γιού της, προκειμένου να τακτοποιήσουν ασφαλιστική του εκκρεμότητα, της απέσπασαν κοσμήματα. Οι δράστες αναζητούνται.
➤Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για ζωοκτονία
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ζωοκτονία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από 26.1.2017 έως 27.01.2017, στην Πάτρα, δηλητηρίασαν με τροφή που περιείχε άγνωστη ουσία, δυο σκυλιά ιδιοκτησίας 51χρονου ημεδαπού, με αποτέλεσμα την θανάτωση τους. Οι δράστες αναζητούνται.
➤Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 22χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.